Libnet.ro
UNICEF

15:15

Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Playtech Playtech,
Conditiile meteorologice au influentat poluarea din Capitala. Fenomenul care s-a resimtit in Bucuresti

Gradul ridicat de poluare pe care le-au resimtit bucurestenii luni dimineata are o explicatie stiintifica. Formarea norilor, temperatura in scadere si umezeala aerului au fost conditiile meteorologice care au favorizat-o si care au provocat o inversiune a miscarii aerului. Frigul si umezeala au sporit gradul de poluare Meteorologii au precizat, insa, ca niciunul idntre factorii . continuă pe Playtech

Fenomenul care i-a uluit pe specialisti. Cum a aparut zapada rosie si ce efecte are asupra mediului

Fenomen neobisnuit la baza de cercetare Vernadsky din Antarctica. Cum a aparut zapada rosie si ce efecte are asupra mediului? Fenomen neobisnuit. Cum a aparut zapada rosie? Zapada de zmeura, asa cum o numesc specialistii, a putut fi observata la baza de cercetare Vernadsky din Antarctica, unde omatul a devenit rosu, relateaza The Independent. Imaginile .

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara.

Poluarea record din Capitala, cauzata de arderi necontrolate si posibil de activitati industriale. Costel Alexe: Vom controla toate sursele (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a explicat ca nivelul record de poluare inregistrat in Capitala, duminica noapte si luni dimineata, este rezultatul unui cumul de factori, printre care arderile.

Cum au ajuns ONG-urile sa fie mai preocupate de sanatatea cetatenilor decat autoritatile. Povestea retelei care masoara poluarea din Bucuresti

Reteaua nationala de masurare a calitatii aerului a inceput sa aiba defectiuni inca din 2012, iar timp de cativa ani site-ul unde se afisau datele nu a functionat deloc. Practic, aproape 10 ani locuitorii orasului Bucuresti nu au stiut cat de poluat este aerul pe care il respira. in conditiile in care Ministerul Mediului nu a facut mare lucru pentru a remedia situatia, Asociatiile Ecopolis si ETA2U au cautat bani in domeniul privat, au obtinut 70. 000 de euro finantare si in decembrie 2019 au pus in functiune propria retea - aerlive. ro.

Evitati aerisirea incaperilor si zonele cu trafic intens. Persoanele cu boli cronice ar trebui sa evite deplasarile - sfaturile medicilor in ziua in care poluarea din Bucuresti a atins un nivel record

Bucurestenii ar trebui sa evite zonele cu trafic intens si aerisirea incaperilor in perioadele de poluare intensa, iar persoanele care stiu ca sufera de afectiuni cronice - boli cardiovasculare, cancer, diabet etc - ar trebui sa evite deplasarile, daca acestea nu sunt neaparat necesare, si sa aiba la indemana medicatia utila in eventuale crize - sunt recomandarile medicilor pneumologi de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din tara, in ziua in care in Capitala s-au inregistrat niveluri record de poluare.

Ministrul Mediului a solicitat demiterea conducerii APM Bucuresti. Costel Alexe: Nu e normal sa aflu de pe Facebook despre nivelul record al poluarii din Capitala (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul interimar al Mediului, a solicitat demiterea conducerii Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti, precum si a directorilor de acolo, in conditiile in care conducerea ministerului.

O femeie din Republica Moldova, care se afla in Italia, a fost infectata cu coronavirus

O femeie din Republica Moldova aflata in Italia a fost infectata cu coronavirus, anunta Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau. Probele au fost prelevate acum doua zile, dupa ce femeia a intrat in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )