Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea, transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala. Aflat in arest preventiv, starea fostului ministru al Sanatatii s-ar fi inrautatit (VIDEO)

Sorin Pintea, ministru al Sanatatii in Guvernul Dancila, va fi luata din arestul preventiv si transferata la Spitalul Sfanta Maria din Capitala, unde activeaza medicul sau curent, intrucat tabara. continuă pe B1

Sorina Pintea transferata la un spital din sistemul public in urma agravarii starii de sanatate

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a revenit in arest Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, care a acuzat agravarea starii de sanatate in arest, a fost trasnsferata la un spital din sistemul public, unde va fi internata sub paza, anunta Politia Capitalei.

Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, respectiv la Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat.

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

Sorina Pintea, aflata in arest preventiv, mutata la Spitalul Sf. Maria

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost transportata, luni dimineata, din arest la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti.

Sorina Pintea cere sa fie internata in spital, dupa ce i s-ar fi facut rau in arest. UPDATE

Sorina Pintea, aflata in arestul Politiei Capitalei, a cerut sa fie internata la Spitalul Sfanta Maria, sub paza. Potrivit avocatilor acesteia, citati de Digi24, fostului ministru al Sanatatii este necesar sa i se faca investigatii medicale. Potrivit cererii formulate, Pintea sufera de o boala autoimuna, iar starea de sanatate i s-a agravat.

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

UPDATE Sorina Pintea, anchetata de DNA pentru luare de mita, intr-un dosar privind achizitii specifice luptei cu coronavirusul. Perchezitii de amploare in Spitalul din Baia Mare

UPDATE Sorina Pintea nu a fost retinuta formal inca, dar procurorii anticoruptie desfasoara o serie de perchezitii in Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, ce sunt preconizate sa se incheie in.

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Apar noi informatii cu privire la dosarul de coruptie in care e implicata Sorina Pintea. Pe surse, acest dosar ar fi inceput acum patru zile. Pe 25 februarie, cel care detine compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a facut un denunt impotriva denuntatorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma sa se vada cu Costea pe 27 februarie sa ii dea 120. 000 de lei.

Ce spunea Sorina Pintea despre coruptie pe vremea cand era ministru al Sanatatii

Sorina Pintea declara anul trecut, pe vremea cand era ministru al Sanatatii, ca suntem un popor de infractori, referitor la atitudinea romanilor fata de respectarea legilor si coruptia din spitale. La mai putin de un an, Pintea este audiata intr-un dosar de achizitii la Spitalul Judetean Baia Mare, la care este manager.

Sorina Pintea, acum un an, despre coruptia din sanatate: inca avem o problema cum ne comportam cu pacientii daca nu primim spaga

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata sambata seara pentru luare de mita in forma continuata, vorbea in urma cu un an despre coruptia din sanatate in timpul unei vizite la Piatra Neamt. Declaratiile erau facute in contextul arestarii unor ortopezi de la Spitalul Judetean.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )