Libnet.ro
UNICEF

11:15

Romanii citesc! Cea mai recenta carte semnata Irina Binder, 1000 de exemplare vandute in doua ore de la lansare

Adevărul Adevărul,
Romanii citesc! Cea mai recenta carte semnata Irina Binder, 1000 de exemplare vandute in doua ore de la lansare

Cel mai bine vandut autor roman, Irina Binder a lansat online, in aceasta seara, un nou volum. Dupa seria Fluturi, care i-a adus notorietate, Stainul de langa mine are toate sansele sa fie un nou best-seller. in doar doua ore de la lansare, aceasta a fost vanduta in peste 1. 000 de exemplare. continuă pe Adevărul

Cea mai calda luna din ultimii 60 de ani: Ce transmit meteorologii pentru urmatoarele zile

Meteorologii au sustinut ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. De asemenea, specialistii au anuntat ca vineri si sambata vor fi din nou temperaturi cu 10 grade Celsius.

Meteorologi: Cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au afirmat ca luna trecuta a fost cea mai calda luna aprilie din ultimii 60 de ani. in plus, a plouat insuficient si seceta s-a intensificat in special in regiunile din estul, sud-estul si centrul tarii, scrie digi24.

Urmeaza cea mai calduroasa vara dupa 1981. Preturile ar putea creste din cauza secetei

Ne asteapta cea mai calduroasa vada din ultimii 37 de ani, arata o prognoza ingrijoratoare a meteorologilor pe intervalul mai-iulie, care le da fiori mai ales fermierilor. Alimentele s-ar putea scumpi dupa.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

Australia: Cea mai mare banca recunoaste ca a pierdut datele a peste 20 de milioane de clienti

Probleme pentru cea mai mare banca din Australia. Commonwealth Bank a transmis ca nu mai gaseste doua benzi magnetice pe care erau stocate nume, adrese, numere de cont si detalii ale tranzactiilor.

Cea mai buna vrsta la care poti nvata o limba straina

Sa inveti o limba straina devine din ce in ce mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. O noua cercetare verifica acum aceasta idee, relateazaiflscience. com. Potrivit studiului, copilaria este perioada cea mai buna pentru insusirea cunostintelor.

Cea mai potrivita vrsta la care poti nvata o limba straina

Sa inveti o limba straina devine din ce in ce mai greu pe masura ce inaintezi in varsta. O noua cercetare verifica acum aceasta idee, relateazaiflscience. com. Potrivit studiului, copilaria este perioada cea mai buna pentru insusirea cunostintelor.

Oculus Go este cea mai ieftina cale de a te apuca de realitate virtuala

Oculus Go a fost dezvaluit in urma cu aproximativ jumatate de an pentru prima oara, dar abia acum este disponibil pentru achizitie. Amatorii de realitate virtuala au castigat cea mai eficienta cale pentru a se bucura de experiente VR in confortul caminului. Oculus Go este headsetul perfect pentru experiente spectaculoase fara cheltuieli aditionale. Pentru Oculus [].

Robor la trei luni a atins cea mai mare valoare din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,47%, cea mai mare valoare inregistrata incepand din octombrie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume

Avem imagini spectaculoase din Olanda, de la cea mai mare parada de flori din lume. Sute de mii de lalele, zambile, narcise sau orhidee au impodobit carele alegorice care au defilat pe strazile din 9 orase. Cum a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )