Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romanii din diaspora il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga in Tara, la copiii saraci, orfani sau bolnavi

România Liberă România Liberă,
Romanii din diaspora il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga in Tara, la copiii saraci, orfani sau bolnavi

Desfasurat mai degraba in anonimat, pentru ca - nu-i asa? - ajutoarele lui Mos Craciun n-au nevoie de reclama, fenomenul cadourilor trimise de comunitatile romanesti din Occident pentru copiii saraci, orfani sau bolnavi din Romania poate fi totusi apreciat ca unul de amploare, in ultimii ani. Asta, numai daca te gandesti la exemplul pe care l-am descoperit, al unei asociatii a conationalilor nostri din Belgia, care au gasit destinatii ale jucariilor, dulciurilor si hainelor trimise de ei in 13 judete ale tarii lor de origine. continuă pe România Liberă

VIDEO Fanfara lui Mos Craciun i-a colindat pe buzoieni

Fanfara lui Mos Craciun a poposit sambata seara in Buzau. Direct din saniuta lui Mos Craciun, cinci instrumentisti foarte talentati au descins in cartierele orasului si au oferit buzoienilor un adevarat spectacol de colinde pline de energie si veselie, romanesti dar si straine.

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

INFOGRAFIE Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In ciuda conflictelor din jurul lumii, Mos Craciun isi va duce si anul acesta la indeplinire sarcinile si va aduce cadouri si fericire milioanelor de fetite si baieti din toata lumea, in calatoria sa ce va incepe in noaptea de Ajun, pe 24 decembrie.

Mos Craciun primit azi un sprijin serios de la jandarmi pentru a ajunge mai repede la cateva zeci de copii defavorizati

Luptatorii Detasamentului Mobil al jandarmeriei galatene au fost informati ca din cauza volumului mare pe are il avea sacul, Mos Craciun nu poate ajunge mai repede la copiii defavorizati de la Fundatia impreuna. Totusi, cu ajutorul jandarmilor, Mosul a reusit sa ajunga la copii , incarcat cu daruri, oferindu-le chiar daca pentru o ora, o clipa de bucurie si fericire.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

Mos Craciun vine pe Facebook. Cum se transforma doi tineri oameni de afaceri in cel mai darnic batranel cu ajutorul prietenilor

Au doar 37 de ani, insa pentru al doilea an consecutiv Calin si Remus se transforma in Mos Craciun. Cei doi tineri oameni de afaceri apeleaza la solidaritatea prietenilor si cunoscutilor din tara si din strainatate cu ajutorul unei pagini de Facebook, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Pepe si-a dus fetita in vizita la Mos Craciun! Ce mare a crescut Maria!

Pepe a dus-o pe micuta Maria, fetita lui de doi ani si jumatate, sa-l cunoasca pe Mos Craciun. Aceasta a fost extrem de incantata de intalnirea pe care celebrul ei tata a imortalizat-o in cateva fotografii de colectie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )