Libnet.ro
UNICEF

19:46

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea. continuă pe Hotnews

FOTO + VIDEO. Proteste in diaspora. Romanii din cele mai mari orase europene au iesit in strada pentru a protesta impotriva actiunilor Guvernului Grindeanu

Romanii din mai multe orase europene au iesit, din nou, in strada in semn de solidaritate fata de protestatarii din Bucuresti si din tara. in Berlin, Bruxelles si Londra se scandeaza impotriva actiunilor din ultima peri .

Constanta nu cedeaza. Luni seara, protestatarii si-au dat intalnire la Prefectura

Dupa ce au marsaluit seara de seara pe strada, mii de constanteni continua protestul si luni seara. Punctul de intalnire este aceasi: Prefectura orasului.

Brailenii vor iesi in strada si luni seara. Deviza protestatarilor: Demisia Guvernului!

Brailenii isi anunta din nou, pe retelele de socializare, intentia de a iesi la protest, in Piata Independentei, luni seara, incepand cu ora 18. De data aceasta, indemnul care circula pe internet este: Demisia guvernului! Protest pasnic, ziua 6!.

VIDEO Romanii din Cambridge au protestat si ei: Alergie la infamie. Din Cambridge va sustinem

Romanii din Cambridge au protestat si ei, duminica, impotriva Guvernului Grindeanu. Romanii au venit la protest cu pancarte pe care scria Din Cambridge va sustinem, Stat de drept, Alergie la infamie si Noaptea ca hotii.

VIDEO Protest organizat duminica si de romanii din Edinburgh, Scotia

Aproximativ 150 de romani au protestat duminica si la Edinburgh Scotia) impotriva modificarii Codului Penal in folosul politicienilor corupti. Ei au afisat pancarte anti-Dragnea sau cu mesaje precum No more corruption, Romania isi vrea democratia, jos cu talharia.

Focsanenii nu renunta la proteste. Ei anunta ca luni seara Piata Unirii va fi din nou plina

Manifestarea din centru orasului este programata pentru ora 18. Protestatarii spun ca abrogarea ordonantei care modifica legile penale nu rezolva fondul problemei.

Schimb de mesaje intre protestatari si ambasadori: Care a fost raspunsul reprezentantei diplomatice a Belgiei pentru romanii din Piata Victoriei (FOTO)

Una dintre noutatile aduse de protestele de amploarea care au avut loc in ultimele zile in Piata Victoriei a fost proiectorul care a luminat o cladire din fata Guvernului cu mesajele scandate de.

Romanii din Toronto protesteaza: Am plecat, dar n-am uitat

Grupul s-a strans in fata primariei din Toronto si a scandat, printre altele: Romania, nu uita, ai si frati in Canada, Am plecat, dar n-am uitat, in democratie, hotii stau in puscarie, Iliescu si ai lui, rusinea neamului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )