Libnet.ro
UNICEF

21:30

Constanta nu cedeaza. Luni seara, protestatarii si-au dat intalnire la Prefectura

Adevărul Adevărul,
Constanta nu cedeaza. Luni seara, protestatarii si-au dat intalnire la Prefectura

Dupa ce au marsaluit seara de seara pe strada, mii de constanteni continua protestul si luni seara. Punctul de intalnire este aceasi: Prefectura orasului. continuă pe Adevărul

O noua zi de proteste, la Slatina si Caracal. Protestatarii si-au dat intalnire la ora 18.00

Va fi a treia zi de proteste la Slatina si a doua la Caracal, localitati in care, joi seara, protestatarii de asemenea au iesit in strada.

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Brailenii vor iesi in strada si luni seara. Deviza protestatarilor: Demisia Guvernului!

Brailenii isi anunta din nou, pe retelele de socializare, intentia de a iesi la protest, in Piata Independentei, luni seara, incepand cu ora 18. De data aceasta, indemnul care circula pe internet este: Demisia guvernului! Protest pasnic, ziua 6!.

Oltul, pregatit de proteste si sambata. Protestatarii si-au dat intalnire in fata Prefecturii Olt si la Primaria Caracal

Cetatenii care au iesit vineri seara pentru a treia oara in strada in Slatina si pentru a doua oara la Caracal au promis sa vina si sambata.

Focsanenii nu renunta la proteste. Ei anunta ca luni seara Piata Unirii va fi din nou plina

Manifestarea din centru orasului este programata pentru ora 18. Protestatarii spun ca abrogarea ordonantei care modifica legile penale nu rezolva fondul problemei.

Duminica seara, protestatarii din Buzau ies din nou in strada. Jandarmii, intampinati cu lalele

Noi proteste se vor organiza in Buzau duminica seara. Manifestatia incepe la ora 18. 00 in Piata Dacia. Sambata seara, 1. 000 de buzoieni au marsaluit pe cateva bulevarde ale orasului. Printr-un mesaj postat pe Facebook, jandarmii fac apel la ordine, asa cum a fost si la protestele anterioare, si le multumesc manifestantilor pentru florile primite sambata.

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )