Libnet.ro
UNICEF

10:45

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Antena3 Antena3,
Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Cum arata cetatea din Alba Iulia inainte de inaugurare, dupa ce s-au investit 70 de milioane de euro si zece ani de lucrari

Lucrarile de reabilitare si consolidare a cetatii din Alba Iulia se vor finaliza in aceasta toamna, a declarat pentru HotNews. ro primarul orasului, Mircea Hava. In ultimii zece ani s-au refacut cele sapte porti ale edificiului, bastioanele, santurile cetatii, s-au pavat drumurile si s-a reconstruit o parte din cladirile care nu mai existau. In total lucrarile au costat circa 70 milioane de euro, bani proveniti in mare parte din fonduri europene si s-au intins pe o perioada de zece ani. Potrivit autoritatilor, numarul turistilor care viziteaza cetatea a crescut de 20-30 de ori si se estimeaza ca va mai creste. Dincolo de faptul ca cetatea arata in acest moment civilizat, cei zece ani de lucrari ascund si fapte controversate. Toate licitatiile pentru executarea lucrarilor au fost castigate de firma Grup Corint, apartinad unui prieten apropriat al primarului, iar aceasta firma a concesionat si cateva hectare de teren cu constructiile aferente. Vezi aici un tur virtual al Cetatii .

Ministerul britanic al Apararii scoate la vanzare o statie de metrou veche de peste 100 de ani pentru 23 de milioane de euro

Brompton Road, o statie a celebrului metrou londonez scoasa din uz in 1934 si folosita ca baza militara in timpul bombardamentelor din Al Doilea Razboi Mondial, va fi scoasa la vanzare de ministerul britanic al Apararii pentru modica suma de 23 de milioane de euro.

Volum total nou finantat de 546 milioane euro, pe piata leasingului financiar

Piata autohtona de leasing financiar inregistra, la finele primului semestru, un volum total nou finantat de 546 milioane euro, in scadere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului 2012, potrivit unui comunicat al Asociatiei Societatilor Finaciare ALB Romania.

La Fantana obtine un credit de 34 milioane euro de la Erste Group

La Fantana a anuntat ca a obtinut de la Erste Group Bank AG finantari prin imprumuturi de 34 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele sase luni ale anului, un excedent de 695 milioane euro, comparativ cu un deficit de 2,781 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, a anuntat, astazi, Banca Nationala a Romaniei.

Loto 6/49. Noi extrageri ale Loteriei Romane duminica, 11 august 2013. Report de 1,25 milioane de euro

Duminica, 11 august, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La aceste trageri Loteria Romana a acordat 12. 951 de castiguri in valoare totala de peste 1,4 milioane lei 1,25 milioane de euro).

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 716 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 716 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Irinel Columbeanu risca sa ramana fara avere. Omul de afaceri are o datorie neplatita de trei milioane euro

Irinel Columbeanu ar putea ramane fara avere. Executorii judecatoresti i-au pus gand rau pentru o datorie de 3 milioane de euro la o banca. Omul de afaceri spune insa ca nu isi face griji, pentru ca a.

CNADNR a incasat 53 milioane euro, intr-un singur an, de la soferii care nu si-au facut rovinieta

Peste 450. 000 de soferi au fost amendati anul trecut pentru ca nu aveau rovinieta. CNADNR a incasat aproape 53 de milioane de euro, de pe urma soferilor. Procesele-verbale au fost contestate in instanta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )