Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Gala Wall-Street.ro: Transporturban.ro si mobilPay MasterCard Mobile, cele mai dinamice servicii ale anului

Transporturban. ro si mobilPay MasterCard Mobile au castigat titlurile de cele mai dinamice servicii ale acestui an in cadrul Galei Wall-Street. ro- Premiantii Generatiei Tale, o premiera in mediul de afaceri romanesc in cadrul careia au fost distinse.

Romanii sunt europenii care cumpara cele mai multe antibiotice fara reteta

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ce priveste folosirea antibioticelor: doar 4% au stiut sa raspunda la toate cele patru intrebari ale Eurobarometrului pe acest subiect. 70% din romani cred ca antibioticele ucid virusurile cu doar 1% mai putini decat in 2009) si 55% cred ca acestea sunt eficiente impotriva racelii si gripei o reducere de 4% in patru ani). Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa la acest capitol, conform Eurobarometrului dedicat rezistentei antimicrobiene media europeana fiind de 35%). Am fost in schimb primii la procurarea antibioticelor fara reteta 18%, fata de media de 3%.

Topul oraselor cu cele mai multe centrale termice instalate

Tot mai multi romani opteaza pentru un sistem individual de incalzire, iar numarul judetelor unde se va renunta complet la sistemul centralizat este in continua crestere. Brasov, Cluj si Iasi sunt primele in topul judetelor cu debransari masive de la.

Top 10: Cele mai virale reclame ale anului 2013

Cu totii le-am vazut, sunt acele videoclipuri foarte bine realizate care te imbie sa apesi share sau sa le dai Like pe Facebook, acele clipuri care inspira discutii, zambete si uimire. Compania de promovare video Unruly a.

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului.

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Situatie fara precedent in Prahova! Mai multe firme care vor deszapezi drumurile judetene sunt urmarite penal in dosare de evaziune fiscala, spalare de bani sau trafic de influenta. in plus, unele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )