Libnet.ro
UNICEF

11:00

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Antena3 Antena3,
Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat. continuă pe Antena3

Romanii au primit cele mai multe cetatenii in UE in 2011.

Dintre cetatenii europeni, romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii din partea altor state din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat publicat miercuri si citat de Mediafax. Statele UE au acordat cetatenia unui numar de 783. 100 de persoane, in 2011, cu 4% mai putin fata de 2010. Scaderea vine ca urmare a numarului mai mic de cetatenii acordate de statele mari: Franta -20%), Italia -15%), Marea Britanie -9%) si Spania -7%). Doar in Germania a crescut numarul cetateniilor .

Topul oraselor cu cele mai multe centrale termice instalate

Tot mai multi romani opteaza pentru un sistem individual de incalzire, iar numarul judetelor unde se va renunta complet la sistemul centralizat este in continua crestere. Brasov, Cluj si Iasi sunt primele in topul judetelor cu debransari masive de la.

Situatie fara precedent, la inceput de iarna. Ce se intampla cu mai multe firme de deszapezire din judetul Prahova

Situatie fara precedent in Prahova! Mai multe firme care vor deszapezi drumurile judetene sunt urmarite penal in dosare de evaziune fiscala, spalare de bani sau trafic de influenta. in plus, unele.

Alerta: O noua forma a virusului HIV, identificata in mai multe tari, printre care si Romania

Alerta in intreaga lume! O noua forma a virusului HIV a fost identificata in mai multe tari, printre care si Romania. Din primele cercetari, aceasta varianta a bolii are o evolutie mai rapida si a fost.

Mai multe ministere din Bangkok, ASEDIATE.

Manifestantii thailandezi au asediat, marti, mai multe ministere din Bangkok, la o zi dupa ocuparea a doua dintre ele, pentru a cere plecarea Guvernului, conform Mediafax. Ei au cerut tuturor functionarilor sa paraseasca posturile, a marturisit ministrul Turismului si Sporturilor, Somsak Pureesrisak, contactat de AFP. Ministerul de Interne este asediat, de asemenea, de cateva sute de manifestanti. Ministerele Transporturilor si Agriculturii, care se afla in acelasi cartier, sunt, de .

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

Incendiu puternic la una din bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Incendiu puternic la una dintre bazele de receptie ale lui Adrian Porumboiu. Mai multe tractoare au luat foc

Un incendiu puternic izbucnit aseara la Baza de Receptie ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, din Ivanesti, a produs pagube materiale importante. Mai multe utilaje s-au transformat in scrum din cauza flacarilor puternice care au atins si 10 metri inaltime.

Franta: Autoritatile au dezmembrat una dintre cele mai mari tabere de tigani, asociatiile denunta o operatiune de o foarte mare brutalitate

Politia franceza a evecuat miercuri, la Saint-Ouen, in suburbiile pariziene, una dintre cele mai mari tabere de tigani din Franta, in care traiau in ultimele saptamani circa 800 de oameni, dintre care zeci de copii, scrie AFP.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta, in care locuiesc aproximativ 800 de persoane, a fost evacuata miercuri, la Saint-Ouen, la periferia Parisului, relateaza AFP. Potrivit prefecturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )