Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au talent 2015. Care sunt cei mai increzatori semifinalisti

România Liberă România Liberă,
Romanii au talent 2015. Care sunt cei mai increzatori semifinalisti

Cei 12 concurenti din prima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent au dezvaluit in culise cat de increzatori sunt in posibilitatea de a pleca acasa cu marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. Daca unii vor neaparat sa castige, altii se multumesc cu simpla experienta a competitiei. continuă pe România Liberă

Care sunt cei mai buni si cei mai nepriceputi amanti din lume

O companie de cercetare globala a realizat un top al natiunilor care se pot lauda cu cei mai buni amanti, la polul opus situandu-se amorezii cel mai putin apreciati de femeile care au participat la realizarea sondajului.

Trusted Brands 2015: Care sunt marcile in care au incredere romanii - studiu Reader's Digest

Romanii sunt consecventi in optiunile de consum si le raman fideli marcilor care reusesc sa le castige increderea, este una dintre concluziile studiului Trusted Brands 2015, realizat de Reader's Digest in sapte tari europene, printre care si Romania.

Care sunt cele mai bune telefoane pentru fotografiile sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici.

Romanii au talent 2015. Ce artisti vor urca pe scena in semifinalele de vineri

La prima semifinala Romanii au talent sunt invitati speciali finalistul sezonului patru al emisiunii, Andrei Cerbu, si celebra trupa Phoenix, care vor interpreta melodii consacrate.

Zodii care fac rau gratuit: sub ce semne astrale sunt nascuti cei mai periculosi infractori si ucigasi in serie din baza FBI

Zodii care fac rau gratuit. Pornind de la ideea ca astrele ne influenteaza fiecare aspect al vietii, astrologii au analizat lista criminalilor si infractorilor de pe site-ul FBI in incercarea de a afla care sunt nativii cel mai des arestati pentru omucidere, jafuri, crima organizata, trafic de droguri sau alte faradelegi. Astfel au descoperit ca anumite infractiuni sunt corelate mai mult cu unele zodii decat cu altele.

Cei mai frumosi pomi ornamentali

Cei mai frumosi pomi ornamentali sunt arborii si arbustii care infloresc, explozia de culoare si miresmele imbatatoare fiind un adevarat rasfat pentru simturi.

Cei mai inteligenti copii din lume: micutii geniali care fac parte din Mensa, organizatia celor mai destepti oameni

Cei mai inteligenti copii din lume au un IQ care depaseste adesea 140 de puncte, in vreme ce media este de 100. Printre miciile genii de pe mapamond se numara si romani care la numai 2 ani stiau alfabetul sau sa numere pana la 1.

Geraldo si Teixeira au dezvaluit cine ia cei mai multi bani la Petrolul. Mesaj si pentru Rednic, omul care i-a dat afara

Geraldo Alves si Filipe Teixeira, cei mai buni jucatori de la Petrolul, au fost dati afara de Mircea Rednic fara nici explicatie.

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza.

Viata ascunsa a scriitorilor - cei mai buni amanti. Eminescu - iubitul nepereche, Ion Barbu - in patul a 4.000 de femei, Calinescu, turnat la Secu din gelozie

Eminescu, Sadoveanu, Calinescu sau Ion Barbu au ramas in istoria literaturii cu adevarate capodopere. Putini stiu, insa, ca cei mai mari scriitori ai Romaniei au avut o viata de telenovela, presarata cu adevarate vanatori de june, iar unele amantlacuri au ajuns sa fie consemnate chiar si de catre Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )