Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care sunt cei mai buni si cei mai nepriceputi amanti din lume

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai buni si cei mai nepriceputi amanti din lume

O companie de cercetare globala a realizat un top al natiunilor care se pot lauda cu cei mai buni amanti, la polul opus situandu-se amorezii cel mai putin apreciati de femeile care au participat la realizarea sondajului. continuă pe Adevărul

Cei mai buni cartofi prajiti din univers

Era 84 sau 85, nu-mi mai amintesc foarte bine, dar ce stiu era ca inca nu ma dadusera ai mei la scoala. Era un noiembrie tarziu si cenusiu. in ziua aia ca mai in toate zilele, in jurul pranzului, la noi in bloc mirosea a cartofi prajiti. I-am zis maica-mii ca vreau si eu. Mama s-a uitat la mine si mi-a spus scurt: nu avem cartofi, iti dau varza calita.

Viata ascunsa a scriitorilor - cei mai buni amanti. Eminescu - iubitul nepereche, Ion Barbu - in patul a 4.000 de femei, Calinescu, turnat la Secu din gelozie

Eminescu, Sadoveanu, Calinescu sau Ion Barbu au ramas in istoria literaturii cu adevarate capodopere. Putini stiu, insa, ca cei mai mari scriitori ai Romaniei au avut o viata de telenovela, presarata cu adevarate vanatori de june, iar unele amantlacuri au ajuns sa fie consemnate chiar si de catre Securitate.

Cei mai buni 20 de elevi din Sectorul 6 primesc un premiu in valoare de 2.500 de lei de la primarie

Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, ii premiaza, incepand din acest an, pe copiii care invata in scolile si liceele din sector si care au rezultate deosebite.

Care sunt cele mai bune telefoane pentru fotografiile sub apa

Telefoane bune care fac poze sub apa nu sunt foarte multe, dar noi le-am cautat pe cele mai interesante si vi le prezentam aici.

Geraldo si Teixeira au dezvaluit cine ia cei mai multi bani la Petrolul. Mesaj si pentru Rednic, omul care i-a dat afara

Geraldo Alves si Filipe Teixeira, cei mai buni jucatori de la Petrolul, au fost dati afara de Mircea Rednic fara nici explicatie.

Cei mai frumosi pomi ornamentali

Cei mai frumosi pomi ornamentali sunt arborii si arbustii care infloresc, explozia de culoare si miresmele imbatatoare fiind un adevarat rasfat pentru simturi.

Peste 300 de bolnavi de cancer din Craiova sunt tratati de doar doi medici: Avem un ritm infernal, dar pacientii sunt cei mai importanti

Clinica de Oncologie din cadrul Spitalului Judetean din Craiova se confrunta cu o lipsa majora de personal. Doi medici trateaza peste 300 de bolnavi de cancer lunar.

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza.

Autoarea Fifty Shades Of Grey a intrat in top 5 cei mai bogati autori britanici. Ce avere are

Autoarea trilogiei Fifty Shades Of Grey/ Cincizeci de umbre ale lui Grey , E. James, a intrat in top cinci cei mai bogati autori britanici.

Google taie accesul la YouTube pentru mai multe dispozitive. Care sunt afectate

Ca urmare a unui anunt de acum cateva saptamani, aplicatia YouTube a disparut sau a incetat sa functioneze pe un amalgam de dispozitive nu foarte vechi. in urma cu aproximativ o luna, oficialii Google au anuntat ca orice aplicatii construite pe YouTube Data API v2 nu vor mai functiona. Desi nu era foarte evidenta din [] Google taie accesul la YouTube pentru mai multe dispozitive. Care sunt afectate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )