Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cei mai inteligenti copii din lume: micutii geniali care fac parte din Mensa, organizatia celor mai destepti oameni

Adevărul Adevărul,
Cei mai inteligenti copii din lume: micutii geniali care fac parte din Mensa, organizatia celor mai destepti oameni

Cei mai inteligenti copii din lume au un IQ care depaseste adesea 140 de puncte, in vreme ce media este de 100. Printre miciile genii de pe mapamond se numara si romani care la numai 2 ani stiau alfabetul sau sa numere pana la 1. continuă pe Adevărul

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama. Pe ce loc se situeaza Romania

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza.

Spania, cea mai competitiva tara din lume la turism. Pe ce loc se afla Romania

Spania este tara cu cea mai competitiva industrie a turismului din lume, cu o valoare de 5,31 din 7, potrivit unui clasament realizat de Forumul Economic Mondial, scrie ziarul spaniol El Pais .

Real Madrid, cea mai valoroasa echipa din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid este cea mai valoroasa echipa de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes. Gruparea.

Norvegia, cea mai buna tara din lume in care sa fii mama. Romania, pe locul 66 din lume si ultima in Uniunea Europeana

Norvegia este cea mai buna tara in care o femeie poate deveni mama, potrivit unui clasament al organizatiei Save the Children, noteaza AFP. Finlanda, liderul de anul trecut, ocupa a doua pozitie. Ultimele.

Care sunt cei mai buni si cei mai nepriceputi amanti din lume

O companie de cercetare globala a realizat un top al natiunilor care se pot lauda cu cei mai buni amanti, la polul opus situandu-se amorezii cel mai putin apreciati de femeile care au participat la realizarea sondajului.

Real Madrid, cel mai scump club de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid, este cea mai valoroasa echipa din lume, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes, citata de Agerpres. Echipa este evaluata la 3,26 miliarde.

Cele mai frumoase cai ferate din lume

Cele mai frumoase cai ferate din lume. Putini isi pot imagina o cale ferata ca pe o constructie aparte, insa exista cazuri in care talentul inginerilor, dar si peisajul au transformat anumite cai ferate in adevarate obiective turistice.

GALERIE FOTO. Adamstown, capitala cea mai mica din lume. Cati locuitori are

Adamstown, capitala insulelor Pitcairn, are doar 56 de locuitori si este capitala cea mai mica din lume. Insulele Pitcairn sunt formate din patru insule vulcanice, care se regasesc in sudul Oceanului Pacific si sunt teritoriu britanic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )