Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROMANII AU TALENT 2015, ultima semifinala: Cine sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala

România Liberă România Liberă,
ROMANII AU TALENT 2015, ultima semifinala: Cine sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala

Bogdan Dumitrascu, trupa Kid A si dansatoarea Eva sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala. continuă pe România Liberă

ROMANII AU TALENT 2015: Ce momente au pregatit ultimii semifinalisti

Ultimii semifinalisti al celui de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment Romanii au talent au pregatit numere de muzica instrumentala sau clasica, dans, magie, beatbox si looping, dans la bara sau monolog.

Romanii au talent, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenti care lupta pentru un loc in marea finala

Romanii au talent. Emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalisti de la Romanii au talent. Vineri seara, 5 iunie, de la ora 20. 30, la Pro TV, acestia isi vor prezenta momentele pline de originalitate si creativitate si vor incerca sa cucearca atat publicul, cat si juriul, care ii va trimite pe trei dintre ei in marea finala.

ROMANII AU TALENT 2015: Ce concurenti vor urca pe scena in ultima semifinala

La ultima semifinala a emisiunii de divertisment Romanii au talent vor urca pe scena concurentii Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, trupa Kid-A, dansatoarea Yeva Shiyanova, Alexander Badea, Florentin Hriscu, Mihai Sandu, Vlad Morar, Sergiu Mirzenco, chitaristul Alexandru Marian, grupul Tierra Sin Pan si trupa Opis Band si Adi Cristescu.

VIDEO. Marius Moga urca pe scena in ultima semifinala Romanii au talent. Ce surpriza a pregatit artistul

Antrenorul de la emisiunea de divertisment Vocea Romaniei, Marius Moga, va urca, vineri, pe scena Romanii au talent, in ultima semifinala a show-ului. Artistul va canta live cea mai noua melodie a sa, Suntem pasari calatoare, impreuna cu Achi. Moga a filmat de curand si un videoclip pentru aceasta piesa.

Sinteza zilei. Cine sunt eroii luptei impotriva coruptiei

Mihai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, cine sunt adevaratii eroi ai luptei impotriva coruptiei. Totodata, jurnalistul a aratat cine sunt magistratii care au avut curajul sa ancheteze mafia si cine.

Romanii au talent, semifinala cinci: ultimele locuri pentru finala

Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, trupa Kid-A, Yeva Shiyanova, Alexander Badea, Florin Hriscu, Mihai Sandu, Vlad Morar, Sergiu Mirzenco, Alexandru Marian, grupul Tierra Sin Pan si Adi Cristescu impreuna cu formatia Opis Band sunt ultimii 12 concurenti care vor urca pe scena Romanii au talent, in aceasta seara, de la ora 20. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente din ultima semifinala a show-ului de la Pro TV.

SURPRIZA in ultima semifinala Romanii au talent. Ce artisti vor urca pe scena

In ultima finala a emisiunii de divertisment Romanii au talent vor urca pe scena Adrian Nour, care a concurat la Vocea Romaniei in echipa lui Smiley, si fostii concurenti la Romanii au talent, Trio Zamfirescu. Artistii vor canta impreuna o melodie din folclorul romanesc, intr-o orchestratie originala de flamenco.

Romanii au talent, cea mai urmarita emisiune din luna mai. Ce productii urmeaza in topul audientelor

Romanii au talent este cea mai vizionata emisiune de divertisment a lunii mai, fiind singura productie care a adunat peste un milion de privitori in fata micilor ecrane. Antena 1 are sase productii in top zece, iar TVR 1 s-a remarcat cu numarul de telespectatori care au privit Eurovisionul.

Politic Show: Cine sunt campionii traseismului politic: Mai bine traseist decat hot; Cinci semne ale blatului PNL-PSD in cazul Sova; Alesii pregatesc pe sest un nou proiect prin care spera sa capete superimunitate. De ce demersul e inutil si naiv

Klaus Iohannis, tot mai criticat pe pagina sa de Facebook. Desi a strans aproximativ 19. 000 de like-uri, peste 1. 000 de share-uri si 3. 500 de comentarii. Motivul pentru care PMP Constanta cere demisia de onoare din functia de senator PNL a lui Gigi Chiru. Conducerea PMP Constanta solicita demisia.

Business report: 1,5 miliarde de dolari, bilantul unui sfert de secol de tepe; Cine sunt gigantii care vor sa cumpere de la BCR credite de 2,7 miliarde euro!; Opel Astra: O noua generatie la start

REPORTAJ TVA 9% la alimente nu i-a impins pe romani la cumparaturi. Scaderea preturilor la mancare, venita ca urmare a reducerii TVA la 9% la alimente de la 1 iunie. Noul cod de procedura fiscala: adevarata fata a relaxarii fiscale. Lasand contribuabilul la latitudinea unor aprecieri discretionare - am putea spune chiar abuzive - ale organelor fiscale, care vor putea foarte usor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )