Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romanii trebuie sa isi aleaga un furnizor de gaze. Care este data limita si ce se intampla cu pretul daca nu o fac

Adevărul Adevărul,
Romanii trebuie sa isi aleaga un furnizor de gaze. Care este data limita si ce se intampla cu pretul daca nu o fac

Romanii trebuie sa se informeze si sa isi aleaga singuri un furnizor de gaze pana la data de 30 iunie, astfel incat sa obtina cea mai buna oferta odata ce dispar preturile impuse de stat. in caz contrar, actualul furnizor va impune tacit ce pret doreste. continuă pe Adevărul

Primul furnizor de gaze care vine cu o oferta concurentiala pentru consumatorii casnici. Pretul este cu 20% mai mare

Unu dintre principalii furnizori de gaze pentru populatie vine cu o oferta concurentiala de la 1 iulie.

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

MAE, atentionare de calatorie. Romanii trebuie sa evite sa mearga in aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Marea Britanie ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, in cursul zilei de duminica teritoriul acestei tari va fi afectat de furtuna Ciara.

MARCEL CIOLACU: Cred ca PSD trebuie condus de o persoana care are si anumite victorii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca va decide, in 19 februarie, daca va candida sau nu Congres. El spune ca depinde de de o formula cat mai buna candidatura sa si precizeaza ca nu va candida niciodata impotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu considera ca PSD, cel mai mare partid din Romania, trebuie condus de o persoana care a reusit cateva victorii in cariera politica. Este insuficient sa revendici scaunul de presedinte doar in virtutea faptului ca ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai inalta functie din partid in statul roman, a afirmat Marcel Ciolacu.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )