Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romanul cu cea mai buna idee de afacere din Europa

Antena3 Antena3,
Romanul cu cea mai buna idee de afacere din Europa

Avem, ca natie si ca indivizi, o lista lunga si stufoasa de defecte. Avem insa si calitati pe care, daca stim sa le punem in valoare, putem sa le transformam in adevarate mine de aur. Drumul e lung si. continuă pe Antena3

Mihai Malaimare Jr., premiat de Societatea Criticilor de Film din Boston, pentru cea mai buna imagine

Directorul de imagine Mihai Malaimare Jr. a primit, duminica, premiul pentru cea mai buna imagine din partea Boston Society of Film Critics, pentru filmul The Master, in regia lui Paul Thomas Anderson. Filmul de.

Un pusti de 12 ani a reusit cea mai buna performanta inregistrata vreodata pe distanta de 100 de metri (VIDEO)

Un baiat de 12 ani din Australia este considerat deja noul Usain Bolt, dupa ce a reusit o performanta incredibila intr-o competitie scolara, anunta Daily Mail. Pustiul James Gallaugher a participat la o.

Business report: Fratia bancherilor care decide soarta lumii. Experimentul scapat de sub control; Daca nu tinem inflatia sub 5%, vom avea dobanzi real pozitive peste 2-3 ani; Imigrantii din Romania trimit acasa bani mai multi decat cei din Polonia, Ungari

Noi imagini impresionante cu cea mai lunga autostrada suspendata din Romania. Lucrarile la viaductul de la Aciliu, parte a tronsonului de autostrada Sibiu - Orastie, au mai avansat si in luna decembrie. Agro-dolarul se pregateste sa ia locul petro-dolarului, iar viitoarele mari-puteri vor aparea de unde nu te astepti. Petro-dolarul a fost cea mai importanta moneda de schimb a lumii in ultimii 40 de ani.

Gazprom este cea mai profitabila companie energetica in acest an, dar actiunile sunt in ...

Gazprom va fi in 2012 cea mai profitabila companie din sectorul energiei si va devansa Exxon Mobil, analistii anticipand un profit de 37,9 miliarde de dolari, dar actiunile grupului au scazut in acest an cu 18% intrucat compania foloseste capitalul pentru finantarea unor investitii masive, potrivit Mediafax. Programul de investitii include construirea unui terminal de exporturi in Orientul Indepartat si conducte subacvatice de gaze catre Europa, unde cererea este asteptata sa scada insa, .

Uniunea Europeana, confruntata cu cea mai grava criza din istoria sa, a primit premiul Nobel pentru Pace

O Europa care se lupta cu cea mai grava criza din istoria sa a primit formal luni, la Oslo, premiul Nobel pentru Pace care i-a fost decernat pentru rolul jucat in transformarea unui continent al razboaielor intr-unul al pacii, relateaza AFP.

Bursele din Europa se mentin pe curs ascendent

Cele mai multe dintre actiunile societatilor listate la bursele din Europa au umat un curs ascendent ieri, pe fondul optimismului legat de faptul ca Federal Reserve banca centrala a SUA) va anunta masuri de sustinere a economiei.

Gazprom este cea mai profitabila companie energetica in acest an

Gazprom va fi, in 2012, cea mai profitabila companie din sectorul energiei si va devansa Exxon Mobil, analistii anticipand un profit de 37,9 miliarde de dolari. Dar actiunile grupului au scazut in acest an cu 18% intrucat compania foloseste capitalul pentru finantarea unor investitii masive.

Top 5 targuri de Craciun din Europa

Perioada Craciunul este un bun prilej daca va doriti sa calatoriti sa vizitati cele mai faimoase targuri de Craciun din Europa. Targul de Craciun din Budapesta, Ungaria 16 noiembrie 31 decembrie 2012).

David Hay, AFI Europe: Stagnarea este cea mai adecvata descriere a pietei

Stagnarea este cea mai adecvata descriere a pietei, in conditiile in care in afara de cateva proiecte noi si 5-7 dezvoltatori, in imobiliare nu se mai intampla prea multe, spune David Hay, CEO al AFI Europe.

Cea mai mare captura din istorie. Facebook si FBI au destructurat o retea de crima informatizata

Cea mai mare captura din istoria luptei impotriva criminalitatii cibernetice a fost realizata de FBI si cea mai mare retea de socializare din lume. Facebook a ajutat FBI sa destructureze o retea internationala.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )