Libnet.ro
UNICEF

15:01

Bursele din Europa se mentin pe curs ascendent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele din Europa se mentin pe curs ascendent

Cele mai multe dintre actiunile societatilor listate la bursele din Europa au umat un curs ascendent ieri, pe fondul optimismului legat de faptul ca Federal Reserve banca centrala a SUA) va anunta masuri de sustinere a economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Situatia pietei muncii din SUA da un impuls burselor europene

Cele mai multe dintre actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut vineri, dupa ce Statele Unite au anuntat date peste asteptari privind evolutia pietei muncii.

Investitori optimisti in Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, investitorii speculand ca Federal Reserve banca centrala a SUA) va extinde masurile de stimulare economica.

Top 5 targuri de Craciun din Europa

Perioada Craciunul este un bun prilej daca va doriti sa calatoriti sa vizitati cele mai faimoase targuri de Craciun din Europa. Targul de Craciun din Budapesta, Ungaria 16 noiembrie 31 decembrie 2012).

Lada va lansa in cateva tari din Europa de Vest si din Balcani berlina Granta, cel mai bine vandut model al sau

Constructorul auto rus Lada a anuntat ca va lansa in Germania, Franta si cateva tari din Europa nordica si de sud-est berlina Granta, cel mai bine vandut model al sau pe piata rusa. Masina costa de la 9. 400 euro in Rusia si si-a gasit peste 12. 000 de clienti acolo luna trecuta, devansand modele de traditie precum Kalina si Priora. AvtoVAZ si Renault-Nissan trebuie sa semneze luna aceasta intelegerea prin care alianta va detine peste 50% din compania rusa.

Cinci membri CNA ii scriu lui Ponta: Se exercita presiuni politice asupra CNA. Membrii propusi de PSD, PNL si PRM voteaza de obicei sanctiunile cele mai mici pentru OTV

Cinci membri CNA i-au transmis, joi, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, in care se refera la declaratia acestuia de luni, cand el a spus ca va cere CNA sa aplice legea pentru toata lumea, in conditiile in care o singura televiziune a incalcat toate regulile, ceea ce ar denota un regim juridic discretionar. Cei cinci - Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Mircea Deaca si Valentin Jucan - arata in scrisoare ca se exercita presiuni politice cu privire la activitatea CNA si exemplifica, printr-un tabel, ca membrii CNA care au votat de cele mai multe ori pentru sanctiunile cele mai mici in cazul OTV - n. red. ) sunt tocmai aceia propusi in CNA de PSD, PNL si PRM.

FOTO: TOP 10 cele mai bune JOCURI VIDEO din 2012.

Universul jocurilor video reprezinta fieful extremelor. Pe de o parte, exista vechea garda care produce blockbustere de succes mondial, iar, pe de alta parte, exista comunitatea infloritoare a dezvoltatorilor independenti care se afla, permanent, in cautarea audientei, conform AP, citat de businessinsider. com. Citeste si FOTO INEDITE: Cum arata cele mai renumite MODELE din lume FARA MACHIAJ. Le recunoasteti? Liderii de piata sunt ingrijorati. Trendurile se schimba, jocurile de pe retelele de .

Google: Whitney Houston si Gangnam style, cele mai cautate subiecte in 2012

Decesul cantaretei americane Whitney Houston, dansul din videoclipul piesei Gangnam Style si uraganul Sandy au fost cele mai cautate subiecte pe Google in acest an, anunta compania, potrivit Bloomberg. La.

Cele mai neasteptate detalii despre masturbare

Cu totii stim cate ceva despre masturbare. Site-ul Cracked. com ne dezvaluie, insa, cele mai neasteptate amanunte pe care nu le stim despre o activitate atat de cunoscuta si raspandita in randul oamenilor: Masturbarea.

Albul, negrul si argintiul, cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in 2012

Cele mai populare culori in care au fost vopsite masinile in anul 2012, sunt, la nivel mondial, albul, negrul si argintiul, potrivit producatorului de vopsele DuPont. Cei care s-au incadrat in tendinta globala .

Petre Roman castiga mandatul de deputat, dar cu unul dintre cele mai slabe rezultate USL la Brasov

Fostul premier Petre Roman a castigat un mandat de parlamentar in Brasov, cu 54,7%, fiind insa unul dintre cele mai slabe rezultate obtinute de candidatii USL in judet, potrivit rezultatelor finale prezentate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )