Libnet.ro
UNICEF

18:00

Romanul fortat sa plece din tara in timpul epidemiei de coronavirus. De ce va fi trimis acesta in Suedia

Adevărul Adevărul,
Romanul fortat sa plece din tara in timpul epidemiei de coronavirus. De ce va fi trimis acesta in Suedia

Un barbat din judetul Iasi va fi extradat in Suedia, acolo unde este cercetat pentru furt masiv. El este acuzat ca fura si golea cardurile suedezilor. continuă pe Adevărul

Idee inedita: Cum scoti cainele afara in timpul epidemiei de coronavirus (VIDEO)

In vremea pandemiei, oamenii se dovedesc inventivi. Un barbat s-a gandit la o solutie pentru ca animalul de companie sa aiba parte de aceleasi bucurii ca si pe vremea cand nimeni nu auzise de coronavirus.

Met Gala s-a amanat din cauza epidemiei Coronavirus

Epidemia de Coronavirus face in continuare ravagii si pune pauza unora dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre acestea se numara Met Gala, eveniment a carui amanare a fost anuntata! .

Cate cazuri de coronavirus au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara Doar marti au fost confirmate 22 la Spitalul Gerota

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus care au legatura cu fostul ofiter MAI care a mintit ca nu a fost plecat din tara a ajuns la 52. Dintre cele 33 de cazuri raportate marti, 22 sunt contacte de la Spitalul Gerota, unde chiar managerul a fost depistat pozitiv COVID-19.

Tururi viruale oferite de peste 60 de muzee din tara si din intreaga lume

Putem vizita peste 60 de muzee fara sa parasim locuinta. Ministerul Culturii ofera doritorilor de calatorii virtuale, tururi cu ajutorul realitatii augumentate prin muzee din tara si din intreaga lume.

Covid 19 schimba liniile de productie in fabricile din tara

Mai multe companii din tara noas-tra doresc sa-si modifice sau sa achizitioneze linii de productie de masti si combinezoane sanitare, iar saptamana viitoare ar putea incepe productia la cel putin unul dintre acestia, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Domnia sa a precizat ca societatea Farmec Cluj, cel mai mare producator autohton de cosmetice, Farmec Cluj, va incepe productia de biocide.

Este sigur sa donez sange in timpul crizei coronavirus? Ce spune Ministerul Sanatatii

Romania are mare nevoie de donatori de sange in acest moment, iar la nivel international exista un consens asupra sigurantei transfuziilor sanguine in circumstantele actuale ale pandemiei cu noul coronavirus, dau asigurari Ministerul Sanatatii si Observatorul Roman de Sanatate, care desfasoara o campanie de informare in contextul epidemiei.

Coronavirus: Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara Cerem masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii

Carturesti anunta ca a decis sa inchida pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru siguranta librarilor si a cititorilor, in contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentantii Carturesti solicita autoritatilor masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii, precum suportarea integrala a somajului tehnic de catre stat si linii de creditare cu dobanda zero asigurate de statul roman.

Masuri extreme in Iran din cauza raspandirii noului coronavirus: 85.000 de detinuti, inclusiv prizonieri politici, au fost eliberati

Iranul a raportat 16. 169 de cazuri de coronavirus si 988 de decese cauzate de COVID-19 intr-una dintre cele mai grave focare nationale din afara Chinei, tara unde a aparut pandemia. in acest context, guvernul.

Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara

Carturesti a decis sa inchida in zilele urmatoare majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru a proteja sigurata angajatilor si a cititorilor. in contextul pandemiei de coronavirus, Compania de Librarii Bucuresti CLB) a anuntat ca a inchis o parte dintre cele 43 de librarii.

Covid-19 ar putea duce la inchiderea unor ferme din tara

Pandemia de coronavirus blocheaza banii europeni pentru agricultori dar ar putea duce si la inchiderea unor ferme. Pentru ca statul roman nu-i poate sprijini in aceste momente, fermierii incearca sa gaseasca solutii pe cont propriu. Una dintre ele ar fi ca persoanele suspecte sa fie carantinate in interiorul fermelor, pentru a putea avea grija de animale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )