Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb: Dupa sedinta de azi, PSD iese intarit in jurul celui mai bun premier

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Dupa sedinta de azi, PSD iese intarit in jurul celui mai bun premier

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National, partidul a iesit intarit in jurul celui mai bun premier. Vreau intai de. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, dupa sedinta coalitiei: in unanimitate sustinem Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament. Modalitatea de solutionare va fi comunicata de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, ca membrii coalitiei de Guvernare au decis in unanimitate sa sustina Codul Fiscal in forma care a fost deja aprobata de Parlament. in unanimitate.

Rovana Plumb, dupa infrangere: Dupa acest moment, PSD e intarit, cu o echipa in jurul celui mai bun premier (VIDEO)

Rovana Plumb a pierdut sefia interimara a PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost ales de colegi cu 65 de voturi. La iesirea de la Comitetul Executiv, Rovana Plumb si-a felicitat contracandidatul si a precizat ca acum.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu va participa la sedinta de coalitie pentru ca se va duce la un control medical in Turcia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a anuntat ca premierul Victor Ponta nu va participa la sedinta coalitiei de guvernare de luni, pentru ca se va duce la control medical in Turcia. Ponta este la control.

Rovana Plumb: Am toata convingerea ca va castiga PSD

Am toata convingerea ca dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului va castiga PSD, a declarat Rovana Plumb, precizand ca restul declaratiilor vor fi facute dupa incheierea sedintei.

Sfaturile Alinei Gorghiu pentru presedinta PSD Rovana Plumb

Co-presedinta PNL Alina Gorghiu a sfatuit-o pe Rovana Plumb, presedinta interimar a PSD, sa nu copieze stilul lui Victor Ponta si sa isi pastreze eleganta discursului politic.

Rovana Plumb spune ca liderii coalitiei de guvernare au decis cum vor trece Codul Fiscal. Ponta: Vom cauta o solutie constitutionala

Proaspat intors din Turcia, premierul Victor Ponta spune ca Guvernul nu s-a decis inca in privinta adoptarii Codului Fiscal, desi Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a spus ca liderii coalitiei de guvernare s-au pus de acord, ieri, asupra unei solutii, insa anuntul trebuie sa-l faca premierul.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Rovana Plumb, inaintea sedintei Comitetului Executiv in care va fi ales liderul interimar al PSD: Am toata convingerea ca dupa reuniune va castiga PSD (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata la sefia interimara a PSD, a declarat miercuri inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, in care se va alege noul lider interimar ca este convinsa ca PSD va avea de.

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )