Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei. continuă pe Hotnews

Oprea: Rovana Plumb este liderul Coalitiei, Ponta e acum doar prim-ministru

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, el adaugand ca nu stie daca Liviu Dragnea va candida la sefia interimara a.

Rovana Plumb, dupa sedinta coalitiei: in unanimitate sustinem Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament. Modalitatea de solutionare va fi comunicata de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, ca membrii coalitiei de Guvernare au decis in unanimitate sa sustina Codul Fiscal in forma care a fost deja aprobata de Parlament. in unanimitate.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu va participa la sedinta de coalitie pentru ca se va duce la un control medical in Turcia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a anuntat ca premierul Victor Ponta nu va participa la sedinta coalitiei de guvernare de luni, pentru ca se va duce la control medical in Turcia. Ponta este la control.

Rovana Plumb: Daca ar veni la guvernare partidul condus de Alina Gorghiu ar insemna sa nu mai creasca salariile si pensiile, sa nu mai faca locuri de munca sau sa reduca fiscalitatea (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca venirea la guvernare a noului PNL, partidul condus de Alina Gorghiu, atunci toate masurile bune adoptate de Guvernul Ponta ar fi anulate.

Rovana Plumb, despre pozitia liberalilor fata de adoptarea noului Cod Fiscal: PNL preia filosofia pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL

Pozitia exprimata vineri pe tema noului Cod Fiscal de catre liberali arata ca acestia preiau filosofia pro-austeritate promovata de PDL, este de parere Rovana Plumb, iar o guvernare condusa de Catalin.

Rovana Plumb: Este revoltator cum trateaza PNL problema Codului fiscal

Atac dur si acuzatii grave ale presedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb, la adresa liberalilor legat de noul Cod fiscal. Este o ipocrizie si lipsa de responsabilitate, a spus ministrul muncii. Rovana Plumb a cla.

Rovana Plumb: Guvernul este obligat sa tina cont de votul Parlamentului asupra Codului fiscal/ Le-am solicitat colegilor din PSD sa ma sustina in continuare, Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, afirma ca Guvernul este obligat sa tina cont de votul dat de Parlament asupra noului Cod fiscal si a facut un nou apel la parlamentarii PNL sa nu se mai opuna in mod politicianist acestui lucru. Plumb a mai declarat ca a discutat cu colegii din conducerea partidului in sensul sustinerii sale pentru asigurarea in continuare a interimatului la sefia formatiunii, adaugand ca social-democratii trebuie sa se manifeste in continuare ca o echipa unita. Ea a spus ca nu cunoaste, in acest moment, sa fie alti candidati la sefia interimara a PSD si ca nu a discutat cu Liviu Dragnea pe acest subiect.

Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat. Este sansa Romaniei de a se dezvolta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, deoarece adoptarea era sansa tarii noastre spre dezvoltare. Ace.

De ce spune Rovana Plumb ca este regretabil ca ACEST Cod Fiscal nu a fost promulgat

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat, vineri ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )