Libnet.ro
UNICEF

23:45

Rovana Plumb, PRESEDINTE interimar la PSD

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, PRESEDINTE interimar la PSD

Victor Ponta si-a delegat si functia de presedintele al PSD. Pana cand Ponta isi va putea exercita din nou functia de presedinte al partidului, conducerea va fi preluata de catre Rovana Plumb,. continuă pe Antena3

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

Rovana Plumb, noul presedinte interimar al PSD. Dragnea: Ponta a emis decizia

Presedintele PSD Victor Ponta a emis o decizie ca Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, sa exercite atributiile de presedinte al partidului, pana cand Ponta se va intoarce in tara, a anuntat, miercuri, deputatul PSD Liviu Dragnea.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministru interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministrul interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Dragnea: Rovana Plumb va exercita atributiile lui Ponta de presedinte al PSD

ACTUALIZARE 16:37 Presedintele PSD Victor Ponta a emis o decizie ca Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, sa exercite atributiile de presedinte al partidului, pana cand Ponta se va intoarce in tara, a anuntat, miercuri, deputatul PSD Liviu Dragnea.

Rovana Plumb: Oprea va conduce miercuri prima sedinta de guvern ca premier

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat ca Gabriel Oprea va conduce miercuri prima sedinta de guvern ]n calitate de prim-ministru interimar. Ea a mai adaugat ca ministrii au incredere in Oprea, iar proiectele incepute de Guvern in timpul conducerii lui Victor Ponta vor fi continuate.

Rovana Plumb (PSD): Sustinem interimatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului Romaniei

PSD, prin vocea Rovanei Plumb, este alaturi de Victor Ponta si sustine interimatul viceprim-ministrului Gabriel Oprea. Asta in contextul in care premierul a decis sa se autosuspende din functia de premier pe o.

Urari de la multi ani pe Facebook de la Victor Ponta pentru Adrian Nastase si Rovana Plumb: Doi oameni cu totul speciali pentru mine de la care am in continuare multe de invatat.

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook urari de la multi ani pentru Adrian Nastase si Rovana Plumb, persoane care, spune premierul, i-au oferit pe parcursul anilor increderea si sprijinul lor si de la care am in continuare multe de invatat.

Rovana Plumb: Ministii se consulta cu Ponta zilnic

Victor Ponta va reveni in fruntea Guvernului cand se va reface complet, dupa operatia la genunchi, spune Rovana Plumb. Pana atunci, insa, Ponta vorbeste in fiecare zi cu ministrii pentru a se asigura ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )