Libnet.ro
UNICEF

12:45

Rovana Plumb (PSD): Sustinem interimatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului Romaniei

B1 B1,
Rovana Plumb (PSD): Sustinem interimatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului Romaniei

PSD, prin vocea Rovanei Plumb, este alaturi de Victor Ponta si sustine interimatul viceprim-ministrului Gabriel Oprea. Asta in contextul in care premierul a decis sa se autosuspende din functia de premier pe o. continuă pe B1

Predoiu: Ponta se ascunde de justitie dupa halatele albe din Turcia. Plumb: PSD sustine interimatul lui Gabriel Oprea

Victor Ponta, fugar de justitie, isi bate joc de functia de prim-ministru si se ascunde las in spatele halatelor albe din Turcia in timp ce Directia Nationala Anticoruptie si Fondul Monetar International il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave, afirma prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu.

Liviu Dragnea: Tulburare in PSD dupa interviul lui Gabriel Oprea; PSD nu e captiv in guvernarea pe care o conduce

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, spune ca declaratiile recente ale liderului UNPR, Gabriel Oprea, referitoare la PSD, au produs tulburare in formatiune, afirmand ca acesta nu e un partid care se poate preda, sa fie speriat de declaratii sau captiv in guvernarea pe care o conduce.

Premierul Ponta se AUTOSUSPENDA din functie pentru o luna si il vrea interimar pe Gabriel Oprea

57 -PNL cere din nou demisia lui Victor PontaUPDATE 15. 23 -Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat ca sustine propunerea lui Victor Ponta, ca interimatul la sefia Guvernului sa fie asigurat d.

Plumb (PSD): PNL incearca sa-si acopere incompetenta politica folosindu-se in mod josnic de situatia medicala a premierului Ponta

PNL incearca sa-si acopere incompetenta politica folosindu-se in mod josnic de situatia medicala a premierului Victor Ponta, este de parere Rovana Plumb. Romania nu are nevoie de instabilitate si crize.

Dragnea: Declaratiile lui Gabriel Oprea au produs tulburare in PSD

Declaratiile vicepremierului Gabriel Oprea de duminica au produs tulburare in PSD, a declarat, ieri, la Suceava, coordonatorul politic al partidului, Liviu Dragnea, precizand: Eu am inteles bine ce a spus domnul vicepremier Gabriel Oprea, cu care avem o relatie foarte buna, dar genul acesta de declaratii produc tulburare in partid, pentru ca nu este usor sa-i ceri unui partid ca PSD sau sa aiba impresia PSD-ul ca este un partid care poate fi santajat .

Rovana Plumb: Mesajul ministrului austriac referitor la alocatiile acordate copiilor romani este inacceptabil

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, spune ca mesajul ministrului austriac de Externe, Sebastian Kurz, despre alocatiile acordate copiilor romani este inacceptabil, precizand ca Guvernul Romaniei nu va accepta vreo forma de discriminare a cetatenilor romani. Kurz cere o reforma a sistemelor sociale din UE, fiind nemultumit ca statul austriac plateste o alocatie de 160 de euro pentru copilul unui roman care lucreaza in Austria.

Rovana Plumb: Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa actioneze pentru stimularea cresterii economice si crearea locurilor de munca

Rovana Plumb, Ministrul Muncii, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa se angajeze in urmatorii cinci ani in politici concrete care sa duca la o crestere economica si care sa stimuleze crearea de noi.

Ce a declarat Gabriel Oprea dupa fuziunea PC-PLR

UNPR nu va fuziona cu nicio alta formatiune politica, intrucat este un partid de guvernare care isi respecta obligatiile, a declarat presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a avut o intrevedere cu ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Werner Hans LAUK, informeaza B1 TV. La intalnire, Gabriel Oprea si-a exprimat aprecierea pentru sprijinul.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni

O intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea va avea loc luni la Palatul Cotroceni, a precizat Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. intalnirea va avea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )