Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rudele agresorului de la aeroportul Orly au fost eliberate

B1 B1,
Rudele agresorului de la aeroportul Orly au fost eliberate

Fratele si varul francezului care a agresat sambata la aeroportul Orly o femeie-militar dintr-o patrula, inainte de a fi impuscat mortal, au fost eliberati duminica seara, la fel precum tatal. continuă pe B1

Un barbat a fost impuscat de politie pe aeroportul Orly din Paris, dupa ce a smuls arma unui militar

ACTUALIZARE 14:06 Tatal si fratele atacatorului, luati in custodia politiei Tatal si fratele atacatorului ucis in aceasta dimineata pe aeroportul din Orly au fost plasati in arest preventiv, informeaza AFP. *ACTUALIZARE 13:15 Ministrul de interne Bruno Le Roux spune ca atacatorul era cunoscut de politie si de serviciile secrete *ACTUALIZARE 13:00 Suspectul impuscat, un musulman radicalizat *ACTUALIZARE 12:40 Un politist, ranit intr-un alt incident, care a avut loc la un filtru rutier de la nord de Paris *ACTUALIZARE 12:00 Traficul aerian a fost complet intrerupt in urma incidentului de pe Aeroportul Orly-Sud *ACTUALIZARE 11:28 Aeroportul Orly din Paris a fost in intregime evacuat, iar toate zborurile sunt suspendate, au declarat martori citati de AFP *ACTUALIZARE 11:02 Barbatul care a incercat sa dezarmeze un militar pe aeroportul Orly a fost ucis, afirma o sursa din politie *ACTUALIZARE 10:47 Barbatul a fost impuscat pe aeroportul Orly-Sud dupa ce a dezarmat un militar.

Paris: Aeroportul Orly, evacuat. Barbatul impuscat mortal dupa ce a dezarmat un militar a fost identificat. Tatal si fratele sau au fost arestati UPDATE

Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, sambata dimineata, ca masura de precautie, dupa ce un barbat a dezarmat un militar din cadrul Operatiunii Sentinelle. Atacatorul a fost impusca mortal, iar tatal si fratele sau au fost arestati preventiv.

Un barbat a fost impuscat de politie pe aeroportul Orly din Paris, dupa ce furase arma unui militar

ACTUALIZARE 11:28 Aeroportul Orly din Paris a fost in intregime evacuat, iar toate zborurile sunt suspendate, au declarat martori citati de AFP. *ACTUALIZARE 11:02 Barbatul care a incercat sa dezarmeze un militar pe aeroportul Orly a fost ucis, afirma o sursa din politie Politia franceza anunta ca barbatul care a incercat sa-i ia arma unui militar care pazea Aeroportul Orly a fost impuscat si ucis, relateaza The Associated Press. *ACTUALIZARE 10:47 Barbatul a fost impuscat pe aeroportul Orly-Sud dupa ce a dezarmat un militar.

Un barbat a fost impuscat pe Aeroportul Orly-Sud din Paris, dupa ce a dezarmat un militar din cadrul Operatiunii Sentinelle (VIDEO)

UPDATE:Un barbat a fost impuscat de fortele de securitate de pe Aeroportul Orly-Sud, dupa ce l-a dezarmat pe un militar din cadrul operatiunii Sentinelle, informeaza AFP. in jurul orei locale.

ALERTA IN PARIS: Un barbat a fost impuscat de politie pe Aeroportul Orly, care este evacuat

Politia franceza anunta ca un barbat care a incercat sa-i ia arma unui militar care pazea Aeroportul Orly a fost impuscat si ucis, relateaza The Associated Press.

Barbatul impuscat mortal pe aeroportul Orly era un musulman radicalizat. Anterior, in nordul Parisului, el a tras asupra politiei

Barbatul care a fost impuscat mortal, sambata, de serviciile de securitate pe aeroportul Orly era un musulman radicalizat cunoscut autoritatilor franceze si este acelasi individ care a tras asupra politiei intr-un incident separat produs mai devreme in cursul aceleiasi zile in nordul Parisului.

Traficul aerian, complet intrerupt in urma incidentului de pe Aeroportul Orly-Sud

Traficul aerian a fost complet intrerupt in urma incidentului de pe Aeroportul Orly-Sud, a anuntat sambata Directia Generala a Aviatiei Civile DGAC), relateaza le Monde.

Aeroportul Orly din Paris, evacuat. Un barbat care a dezarmat un militar din cadrul Operatiunii Sentinelle, impuscat mortal

Aeroportul Orly din Paris a fost evacuat, sambata dimineata, ca masura de precautie, dupa ce un barbat a dezarmat un militar din cadrul operatiunii Sentinelle. Atacatorul a fost impuscat, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne pentru AFP.

Atacatorul de pe Aeroportul Orly, Ziyed Ben Belgacem, francez de origine tunisiana, era hotarat sa ucida in numele lui Allah

Francezul in varsta de 39 de ani, ucis sambata de fortele de securitate pe Aeroportul Orly-Sud Val-de-Marne) dupa ce a atacat o patrula militara, a declarat ca este pregatit sa ucida si ca se afla acolo pentru a muri prin Allah, a declarat procurorul Republicii din Paris Francois Molins, relateaza AFP.

Atacatorul de pe aeroportul Orly, lichidat de fortele de ordine, era pregatit sa moara in numele lui Allah, dezvaluie procurorii francezi

Francezul in varsta de 39 de ani, impuscat mortal, sambata, de fortele de securitate la aeroportul Orly-Sud din Paris, dupa ce a atacat o patrula militara, a spus ca era pregatit sa ucida si se afla acolo pentru a muri in numele lui Allah.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )