Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ruleta ruseasca la Malaysia Airlines. Povestile celor care au ratat zborul si ale celor care au urcat in avion

Adevărul Adevărul,
Ruleta ruseasca la Malaysia Airlines. Povestile celor care au ratat zborul si ale celor care au urcat in avion

Tragedia aviatica din Ucraina are un bilant zguduitor. Pentru aproape 300 de pasageri, cursa a fost fatala. Alte persoane au ratat zborul, fie pentru ca au intarziat, fie din dorinta de a face economii. Va prezentam cateva dintre povestile celor carora zborul MH17 le-a schimbat destinele. continuă pe Adevărul

Ruleta ruseasca la Malaysia Airlines MH17. Povestile celor care au ratat zborul si ale celor care au urcat in avion

Tragedia aviatica din Ucraina are un bilant zguduitor. Pentru aproape 300 de pasageri, cursa a fost fatala. Alte persoane au ratat zborul, fie pentru ca au intarziat, fie din dorinta de a face economii. Va prezentam cateva dintre povestile celor carora zborul MH17 le-a schimbat destinele.

Aeronava Malaysia Airlines ar fi fost doborata de un sistem antiaerian rusesc [FOTO]

Aeronava Malaysia Airlines ar fi fost doborat de un sistem antiaerian de productie ruseasca, denumit Buk sau Sa-11 Gadfly, care avea capacitatea sa doboare avioane aflate chiar si la 22. 000 de metri, a spus un consilier al ministrului ucrainean de.

FOTO Malaysia Airlines MH17 doborat in Ucraina: olandezul care si-a anticipat moartea pe Facebook

Dupa ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborat in estul Ucrainei, incep sa apara povestile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care si-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam.

Prabusirea avionului Malaysia Airlines: ce reactii au avut prietena unui membru al echipajului si o femeie care trebuia sa fie la bord

Mediile sociale au fost invadate de mesaje din partea prietenilor si rudelor celor care au fost la bordul avionului Malaysia Airlines care s-a prabusit joi seara in Ucraina . Una dintre insotitoarele de zbor care lucreaza pentru compania malaysiana.

Dubla tragedie: O australianca si-a pierdut cate un membru al familiei in ambele catastrofe aeriene in care au fost implicate avioane Malaysia Airlines

O femeie din Australia care si-a pierdut fratele in urma disparitiei avionului MH370 al companiei Malaysia Airlines, in martie anul acesta, a aflat, vineri, ca fiica ei vitrega se afla in avionul care se presupune ca a fost doborat, joi, in Ucraina de o racheta sol-aer. Fratele si cumnata australiencei Kaylene Mann se aflau la bordul zborului MH370 in luna martie iar acum, femeia a primit vestea mortii fiicei ei vitrege intr-o alta tragedie aviatica in care este implicat un avion al aceleiasi companii, Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum si-a facut reclama o companie australiana, la cateva ore dupa doborarea avionului in Ucraina: Este tragedia zborului Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?

O companie australiana s-a folosit de tragedia aviatica produsa joi in estul Ucrainei pentru a-si promova asigurarile de viata pe care le comercializeaza. Compania a cumparat cuvintele cheie pe Google Malaysia Airlines dupa cateva ore de la prabusirea unui avion al companiei malaysiene, ce transporta 298 de persoane la bord inclusiv 28 de australieni, in estul Ucrainei. Este tragedia zborului MH17 al Malaysia Airlines un semn ca trebuie sa va ganditi la o asigurare de viata?, se putea citi sub stirile de pe Google despre catastrofa aeriana din Ucraina. Site-ul companiei promova in acelasi mod asigurarile de viata.

Anuntul facut de compania Malaysia Airlines. Avionul prabusit avea toate reviziile la zi

Aeronava prabusita joi in estul Ucrainei era la zi cu reviziile si functiona normal in momentul in care comunicatiile s-au intrerupt, informeaza compania Malaysia Airlines, citata de AFP. Ultima revizie.

Compania aeriana Malaysia Airlines: detalii tehnice despre avionul prabusit

Operatorul aerian Malaysia Airlines a oferit detalii tehnice despre avionul cu 295 de persoane la bord care s-a prabusit joi seara in regiunea ucraineana Donetk, mentionand ca toate sistemele de comunicare ale aeronavei functionau normal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )