Libnet.ro
UNICEF

21:15

Rusia anunta ca este pregatita sa ia toate masurile necesare pentru apararea teritoriului sau

Adevărul Adevărul,
Rusia anunta ca este pregatita sa ia toate masurile necesare pentru apararea teritoriului sau

Rusia a anuntat recent ca este pregatita sa ia toate masurile necesare pentru a-si apara teritoriul si propriii cetateni in cazul in care se vor inregistra noi atacuri la punctele vamale ruse din apropierea granitei cu Ucraina, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Rusia, PREGATITA sa ia toate masurile necesare pentru apararea teritoriului sau

Moscova a anuntat sambata ca isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru a-si apara teritoriul, dupa tiruri asupra unor puncte vamale ruse in apropiere de frontiera cu Ucraina, scrie.

VIDEO Criza din Fasia Gaza. Conflictul israeliano-palestinian se agraveaza. Premierul israelian: Armata este pregatita pentru orice.Consiliului de Securitate al ONU se intruneste de urgenta.

Operatiunea aeriana israeliana lansata de trei zile impotriva Hamas ca riposta la un atac sustinut cu rachete din Gaza impotriva Israelului a ucis cel putin 64 de persoane, inclusiv copii si femei, arata ultimul bilant de joi dimineata. 14 oameni au murit numai in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unor noi raiduri, cu cateva ore de la o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate pe aceasta tema. Israelul a avertizat ca este pregatit sa invadeze temporar Fasia Gaza in cadrul unei ofensive majore la sol.

Teodorovici: O prioritate majora este implementarea unui sistem eficient pentru gestionarea fondurilor europene 2014-2020

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, ca o prioritate majora pentru Romania este implementarea unui sistem cat mai eficient pentru gestionarea fondurilor europene 2014-2020.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )