Libnet.ro
UNICEF

10:45

Rusia are planuri pentru constructia a cel putin sase noi centrale nucleare in India

Hotnews Hotnews,
 Rusia are planuri pentru constructia a cel putin sase noi centrale nucleare in India

Rusia intentioneaza sa construiasca in India cel putin sase noi centrale atomoelectrice in urmatorii 20 de ani, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, dupa intrevederea avuta la Moscova cu premierul indian Narendra Modi, transmit agentiile internationale de presa. continuă pe Hotnews

Afganistan: Cel putin sase soldati NATO, ucisi intr-un atac sinucigas comis in apropiere de Kabul

Un atac sinucigas comis de talibani in apropierea bazei aeriene Bagram, la nord de Kabul, s-a soldat cu moartea a cel putin sase soldati ai Aliantei Nord-Atlantice, relateaza agentiile internationale de presa.

Cel putin 85 de persoane sunt date disparute dupa alunecarea de teren din sudul Chinei

Cel putin 85 de persoane erau date disparute luni, la o zi dupa o alunecare de teren care a ingropat aproximativ 30 de cladiri in noroi, in orasul Shenzhen, din sudul Chinei.

Business Report: Care sunt salariatii de la stat care au castigat cel putin dublu fata de omologii lor din privat; Vanzarea Bancii Comerciale Carpatica, sub semnul intrebarii; Cu cat s-au scumpit apartamentele in cartierele bucurestene

Unda verde pentru exporturile de petrol din SUA. Un gigant petrolier american a iesit din Rusia. Congresul Statelor Unite a votat, saptamana. Prognoza in profil teritorial: Cum va arata economia fiecarui judet in 2016. Judetele codase ale Romanie vor face progrese modeste sau.

Google si Ford ar putea bate palma pentru constructia de masini autonome la CES 2016

Google lucreaza de multa vreme la propria masina electrica. in ciuda faptului este de ceva vreme inca in stadiul de prototip, se pare ca gigantul american a decis sa se alature altui gigant american, Ford, pentru a pune la punct un produs cu sanse mari de priza la public. Conform Yahoo Autos, se pare ca [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )