Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rusia: Inchisoare pe viata pentru cel care a organizat si cel care a executat asasinarea Annei Politkovskaia

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Inchisoare pe viata pentru cel care a organizat si cel care a executat asasinarea Annei Politkovskaia

Cel care a organizat si cel care a executat asasinarea jurnalistei ruse Anna Politkovskaia, ucisa in 2006, au fost condamnati la inchisoare pe viata, luni, de catre un tribunal din Moscova, in timp ce cei trei complici ai lor au primit pedepse cuprinse intre 12 si 20 de ani de inchisoare, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

iNCHISOARE PE VIATA pentru hackerii care vor lansa atacuri informatice in Marea Britanie

Vesti proaste pentru hackerii care ar dori sa atace calculatoare de pe teritoriul Marii Britanii. Guvernul de la Londra pregateste o noua legislatie prin care atacurile informatice vor fi asimilate cu omuciderile.

Doi barbati, condamnati la inchisoare pe viata pentru omorarea jurnalistei Anna Politkovskaia

Magistratii rusi i-au condamnat la inchisoare pe viata pe doi din cei cinci barbati care au asasinat-o, in 2006, pe jurnalista rusa Anna Politkovskaia, relateaza Interfax, conform Agerpres.

inchisoare pe viata, pentru doua persoane acuzate de asasinarea jurnalistei Anna Politovskaia

Organizatorul si executantul asasinarii jurnalistei Anna Politovskaia, ucisa in 2006, au fost condamnati luni la inchisoare pe viata de un tribunal de la Moscova, in timp ce trei dintre complicii lor au primit.

Hackerul Guccifer, cel care a spart emailul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George.

Hackerul Guccifer, cel care a spart email-ul lui George Maior, condamnat la 7 ani de inchisoare cu executare

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat vineri pe hackerul Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru ca a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George.

Premii pentru copiii care studiaza limba turca

Uniunea Democrata Turca din Romania in parteneriat cu Departamentul pentru Relatii Interetnice si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a organizat in data de 7 iunie, cea de a II-a editie a Festivalului poeziei si cantecului turcesc Ana dilim-Guzel Turkcem- Frumoasa mea limba materna.

MotionSavy, aplicatia pentru tableta care intelege limbajul semnelor

Exista o multime de lucruri care ni se par normale in viata asta, iar capacitatea auzului este una dintre ele pentru majoritatea populatiei. Din pacate, nu si pentru echipa MotionSawy, care are in componeta sase oameni surzi.

Cine e vinovat pentru copiii care mor in urma curselor ilegale de masini?

Moartea Mariei Popa si a lui Bogdan Arsintescu a produs un soc nu numai in orasul lor natal, Techirghiol, ci in intregul judet. Aveau numai 14, respectiv 17 ani, dar au murit dupa ce o masina implicata in curse ilegale, in municipiul Constanta, a izbit cu putere autoturismul in care se aflau.

BACALAUREAT 2014. Mesajul transmis de ministrul invatamantului pentru elevii care dau BAC-ul

Examenul de bacalaureat incepe pe 10 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, care se va desfasura pana pe 12 iunie, potrivit unui ordin al ministrului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )