Libnet.ro
UNICEF

05:45

BACALAUREAT 2014. Mesajul transmis de ministrul invatamantului pentru elevii care dau BAC-ul

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2014. Mesajul transmis de ministrul invatamantului pentru elevii care dau BAC-ul

Examenul de bacalaureat incepe pe 10 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, care se va desfasura pana pe 12 iunie, potrivit unui ordin al ministrului. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2014 Lectia de consiliere despre stresul si emotiile examenelor, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi continuam seria lectiilor de consiliere pentru Bacalaureat 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o discutie despre gestionarea emotiilor si a stresului la examen, incredere in sine si inteligenta emotionala.

BACALAUREAT 2014 Lectia de consiliere despre stresul si emotiile examenelor, la Adevarul Live

Joi am continuat seria lectiilor de consiliere pentru Bacalaureat 2014, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o discutie despre gestionarea emotiilor si a stresului la examen, incredere in sine si inteligenta emotionala.

BACALAUREAT 2014 Cine ii influenteaza pe tineri in alegerea carierei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Azi continuam lectiile de consiliere pentru Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, cu o dezbatere la Adevarul Live despre factorii care-i influenteaza pe adolescenti, pe tineri, in alegerea unei cariere.

BACALAUREAT 2014 FSLI avertizeaza ca dascalii nu mai vor sa intre in comisiile de examen din cauza banilor

Tot mai multe cadre didactice, din toata tara, refuza sa faca parte din comisiile de examen de la Bacalaureat 2014, pentru ca sunt platite cu sume derizorii: 19 lei pentru o zi de asistenta si 3 lei pentru o lucrare corectata, avertizeaza liderii sindicali. Un alt motiv de nemultumire in randul dascalilor este lipsa fondurilor pentru acordarea integrala a drepturilor salariale obtinute prin sentinte judecatoresti.

EVALUARI NATIONALE 2014 Ultima zi de teste pentru elevii de clasa a II-a, la matematica

Elevii de clasa a II-a incheie miercuri seria evaluarilor nationale, cu testul la matematica, dupa ce luni au avut proba la romana scris si citit), iar minoritatile au dat marti examinarea la Limba materna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )