Libnet.ro
UNICEF

11:31

Rusia isi va intari prezenta militara navala in Marea Neagra

Antena3 Antena3,
Rusia isi va intari prezenta militara navala in Marea Neagra

Rusia a anuntat ca isi va intari prezenta militara navala in Marea Neagra cu 80 de nave de razboi, pana in 2020. Totodata, noua flota va avea parte si de o baza moderna, care urmeaza sa fie. continuă pe Antena3

Rusia vrea sa construiasca o noua baza militara la Marea Neagra in cel mult sase ani

Flota rusa ar putea beneficia de o noua baza militara la Marea Neagra, pe langa cea de la Sevastopol din Crimeea, anunta AFP. Declaratia apartine comandantului flotei rusesti din Marea Neagra, vice-amiralul.

Baza navala rusa de la Marea Neagra, finalizata in 2016. Submarinele, echipate cu rachete cu raza de actiune de peste 1.500 de kilometri

Comandantul Flotei ruse, Aleksandr Vitko, a anuntat ca baza de la Novorosiisk a Flotei ruse de la Marea Neagra va fi finalizata in 2016. Submarinele stationate acolo, a mai spus oficialul rus, vor fi echipate cu.

FOTO Triunghiul Bermudelor din Marea Neagra. Cum explica specialistii misterele din zona Sabla si Insula Serpilor

In Marea Neagra se intalnesc anomalii similare cu cele care se petrec doar in Triunghiul Bermudelor. O forta necunoscuta atrage vapoarele spre stanci, iar in zona Insulei Serpilor marea ia foc.

Rogozin: Rusia isi va moderniza intregul arsenal nuclear

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat, luni, ca Moscova isi va moderniza intregul arsenal nuclear pana in anul 2020, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax. El a mai spus ca armata rusa trebuie sa fie puternica si sa aiba capacitatea de a surprinde, in contextul disensiunilor cu Occidentul pe tema conflictului separatist din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )