Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia isi suspenda participarea la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei pana la sfarsitul anului

Hotnews Hotnews,
 Rusia isi suspenda participarea la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei pana la sfarsitul anului

Rusia a anuntat miercuri ca isi suspenda participarea la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE), pana la sfarsitul anului, a anuntat seful delegatiei ruse Alexei Pushkov. Acesta a declarat ca tara sa a decis sa renunte la dreptul de a alege si de a lua parte la organismele de conducere ale Adunarii pana in aprilie 2015 ca urmare a noilor sanctiuni impuse Moscovei ce ar putea include restrictii suplimentare pe pietele de capital, potrivit TASS. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: PNL va depune o motiune la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei pe tema exercitarii votului in Diaspora

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu anunta ca va depune luni, in cadrul sesiunii Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), o motiune pentru o rezolutie referitoare la facilitarea dreptului de vot in Diaspora.

Rusia scapa de sanctiunile de la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei

Delegatia rusa la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) a reusit sa obtina ridicarea sanctiunilor care i-au fost impuse dupa anexarea Crimeei. Un proiect de rezolutie care urmeaza sa fie adoptat in sesiunea curenta prevede ridicarea majoritatii sanctiunilor aplicate delegatiei ruse la Strasbourg. Moscova a amenintat cu retragerea deputatilor sai de la APCE daca nu vor fi ridicate sanctiunile.

Principalul punct de discutie al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei va fi criza din Ucraina

Deputatul Ionut Stroe, va participa, in calitate de sef al Delegatiei Parlamentului Romaniei, la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, adunare ce va avea loc in perioada 26 - 30 ianuarie 2015, la Strasbourg, arata un comunicat remis redactiei, care informeaza ca principalul punct pe ordinea de zi a sesiunii este reprezentat de criza din Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )