Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Armata ucraineana este in STARE DE ALERTA

Antena3 Antena3,
Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Armata ucraineana este in STARE DE ALERTA

UPDATE: Presedintele interimar al Ucrainei, Oleg Turcinov, a plasat armata in STARE DE ALERTA, pe fondul amenintarilor Rusiei cu o interventie militara, iar masurile de securitate la obiectivele strategice,. continuă pe Antena3

UPDATE. Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Avertismentul SUA

UPDATE 17:55 - Administratia Barack Obama analizeaza posibilele costuri pe care le-ar avea pentru Rusia o interventie militara in Ucraina, avertizeaza un oficial de rang inalt de la Casa Alba, citat de NBC.

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Vladimir Putin a primit acordul Parlamentului pentru trimiterea de trupe

UPDATE: Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a luat inca nicio decizie privind utilizarea fortei militare in Ucraina, declara purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Aprobarea unei eventuale.

PRESA: Statele Unite iNCA nu iau in calcul o interventie militara in Ucraina

Statele Unite vor intensifica activitatile pentru colectarea de informatii, iar comandantii militari evalueaza situatia din Ucraina pentru a stabili modalitati de reactie, insa deocamdata nu este analizata.

Armata ucraineana in stare de alerta.

Armata ucraineana a fost plasata in stare de alerta, a anuntat sambata presedintele interimar Oleksandr Turcinov, la scurt timp dupa votul din parlamentul rus ce autorizeaza recurgerea la fortele armate in Ucraina. Presedintele ucrainean s-a exprimat dupa o reuniune a consiliului de securitate si aparare nationala, in timp ce situatia se degradeaza rapid in Crimeea, peninsula rusofona a Ucrainei prada tensiunilor separatiste, noteaza AFP. Anterior, Partidul nationalist ucrainean Svoboda si .

Sefii serviciilor de securitate din Ucraina s-au reunit de URGENTA, pe fondul amenintarilor Rusiei

Comandantii armatei ucrainene si sefii serviciilor de securitate au fost convocati, sambata dupa-amiaza, pentru o reuniune de urgenta in contextul in care Rusia pregateste o interventie militara in Crim.

UPDATE. Vladimir Putin cere Parlamentului rus acordul pentru O INTERVENTIE MILITARA in Crimeea

UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp, Parlamentului, acordul sa intervina militar in Crimeea. ---------------------Duma de Stat din Rusia, Camera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )