Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rusia nu a primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden.

România Liberă România Liberă,
Rusia nu a primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online si preluate de mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina. Snowden nu a precizat daca a depus si o cerere oficiala pentru a obtine azil in Rusia. Surse citate de BBC News online au informat ca Rusia nu a primit nicio . continuă pe România Liberă

Autoritatile din Rusia sustin ca nu au primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Biroul pentru imigranti din cadrul Guvernului de la Moscova sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic pe numele lui Edward Snowden, care ramane blocat in zona de tranziat a unui aeroport din capitala Rusiei. Vineri, Snowden a anuntat ca a a cerut azil temporar statului rus, afirmand ca intentia sa este de a ajune in America Latina.

Rusia sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic de la Snowden

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online, conform Mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in.

Wikileaks: Snowden inca nu a acceptat oficial oferta de azil politic din partea Venezuelei

Edward Snowden, fostul consultant al serviciilor NSA din SUA, nu a acceptat inca oficial oferta de azil politic primita din partea presedintelui venezuelean, potrivit Wikileaks. Edward Snowden inca nu a.

Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu: O verificare din partea organelor statului este foarte buna intotdeauna

MarinCondescu, presedintele echipei PanduriiTargu Jiu, a declarat, miercuri, ca o verificare din partea autoritatilor statului este binevenita oricand, in urma operatiunii demarate de Garda.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea lui Snowden

Fostul consultant EdwardSnowden inca nu a solicitat azi politic Rusiei, scrie BBC News. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in.

Chevron a obtinut acordul pentru amplasarea sondelor in Vaslui din partea APM

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in trei zone detinute in concesiune in judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, conform surselor de presa.

Compania Chevron a obtinut acordul pentru amplasarea sondelor in Vaslui din partea Agentiei de Protectie a Mediului

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, relateaza Ziarul de Iasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )