Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rusia sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic de la Snowden

Antena3 Antena3,
Rusia sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic de la Snowden

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online, conform Mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in. continuă pe Antena3

Autoritatile din Rusia sustin ca nu au primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Biroul pentru imigranti din cadrul Guvernului de la Moscova sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic pe numele lui Edward Snowden, care ramane blocat in zona de tranziat a unui aeroport din capitala Rusiei. Vineri, Snowden a anuntat ca a a cerut azil temporar statului rus, afirmand ca intentia sa este de a ajune in America Latina.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea lui Snowden

Fostul consultant EdwardSnowden inca nu a solicitat azi politic Rusiei, scrie BBC News. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in.

Rusia nu a primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online si preluate de mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina. Snowden nu a precizat daca a depus si o cerere oficiala pentru a obtine azil in Rusia. Surse citate de BBC News online au informat ca Rusia nu a primit nicio .

Human Rights Watch: Snowden va cere azil politic in Rusia

Edward Snowden va cere azil politic in Rusia, a declarat vineri un participant la intalnirea activistilor pentru drepturile omului care se deruleaza pe Aeroportul Seremetievo din Moscova, relateaza AFP.

Edward Snowden vrea azil politic temporar in Rusia, inainte de a merge in America Latina

Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca nu are niciun regret si ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia. El accepta conditiile impuse de Putin

Fostul consultant NSA si agent CIA, Edward Snowden, a solicitat azil politic in Rusia, spunand ca nu poate zbura in America Latina, conform unor reprezentanti ai unei organizatii umanitare, cu care s-a intalnit.

Brazilia nu ii va acorda azil politic lui Edward Snowden.

Ministrul brazilian de Externe Antonio Patriota a declarat marti ca Brazilia nu ii va acorda azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden si ca nu stie daca el a acceptat sau nu oferta Venezuelei, transmite Mediafax. Nu vom raspunde cererii de azil, nu-i va fi acordat azil, a anuntat Patriota la sfarsitul unei reuniuni cu omologul sau uruguayan Luis Almagro, la Brasilia. Pentru moment, cautam o solutie la situatia lui Snowden care, din cate stiu .

Wikileaks: Snowden inca nu a acceptat oficial oferta de azil politic din partea Venezuelei

Edward Snowden, fostul consultant al serviciilor NSA din SUA, nu a acceptat inca oficial oferta de azil politic primita din partea presedintelui venezuelean, potrivit Wikileaks. Edward Snowden inca nu a.

Brazilia nu ii va acorda azil politic lui Edward Snowden

Ministrul brazilian de Externe Antonio Patriota a declarat marti ca Brazilia nu ii va acorda azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden si ca nu stie daca el a acceptat sau nu oferta Venezuelei, relateaza.

Ministrul brazilian de Externe a anuntat ca tara sa nu ii va acorda azil politic lui Edward Snowden

Ministrul brazilian de Externe, Antonio Patriota, a declarat, marti, ca Brazilia nu ii va acorda azil politic fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden, relateaza AFP, citata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )