Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu: O verificare din partea organelor statului este foarte buna intotdeauna

B1 B1,
Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu: O verificare din partea organelor statului este foarte buna intotdeauna

MarinCondescu, presedintele echipei PanduriiTargu Jiu, a declarat, miercuri, ca o verificare din partea autoritatilor statului este binevenita oricand, in urma operatiunii demarate de Garda. continuă pe B1

Descinderi la clubul de fotbal Pandurii Targu-Jiu. Vezi ce cauta anchetatorii.

Politistii de la Investigarea Fraudelor si inspectorii de la Garda Financiara Gorj au descins, miercuri, la clubul Pandurii Targu-Jiu, condus de presedintele Marin Condescu. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre probleme cu documentele financiar-contabile ale Clubului. Noul actionar majoritar sustine ca, de doi ani incearca sa verifice aceste documente dar nu i s-au pus la dipsozitie. Anchetatorii au actionat dupa ce s-a facut o plangere penala in acest caz. Plangerea ar viza .

Politia economica si Garda Financiara au facut descinderi la clubul Pandurii Targu Jiu si au cerut actele contabile

In urma unei sesizari efectuate de Complexul Energetic Oltenia, clubul condus de liderul sindical Marin Condescu a fost luat la puricat.

Garda Financiara efectueaza verificari la clubul Pandurii Tg. Jiu, vizand fondurile primite de la primarie si Complexul Energetic Oltenia

Garda financiara si IPJ efectueaza, miercuri dimineata, verificari la clubul Pandurii Targu Jiu, fiind vizate documentele contabile ale acestuia. Inspectorii vor verifica fondurile primite de club de la Primarie.

Pandurii are primul meci din Liga Europa in deplasare

UEFA a anuntat miercuri ca echipa romana Pandurii Targu Jiu va disputa primul meci din turul 2 preliminar al Ligii Europa in deplasare, desi tragerea la sorti anuntase ca aceasta partida va avea loc in tara.

Descinderi la clubul Pandurii Tg. Jiu, acuzat ca a facut cheltuieli nejustificate

Mai multi politisti si comisari ai Garzii Financiare din Gorj au descins, miercuri dimineata, la sediul clubului Pandurii din Targu Jiu pentru a verifica o serie de acte financiar-contabile, in baza unei.

Venezuela a primit cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Venezuela a primit, ieri, o cerere de azil politic din partea fostului consultant CIA Edward Snowden, a declarat, ieri, presedintele Nicolas Maduro, potrivit surselor de presa internationale.

Venezuela a primit o cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Venezuela a primit, ieri, o cerere de azil politic din partea fostului consultant CIA Edward Snowden, a declarat, ieri, presedintele Nicolas Maduro, potrivit surselor de presa internationale.

Wikileaks: Snowden inca nu a acceptat oficial oferta de azil politic din partea Venezuelei

Edward Snowden, fostul consultant al serviciilor NSA din SUA, nu a acceptat inca oficial oferta de azil politic primita din partea presedintelui venezuelean, potrivit Wikileaks. Edward Snowden inca nu a.

Unde se va refugia Edward Snowden? Venezuela a primit o cerere de azil din partea lui

Venezuela a primit o cerere de azil din partea fostului consultant de informatii american Edward Snowden, care a inceput luni cea de-a treia saptamana in zona de tranzit a unui aeroport moscovit, a anuntat luni.

Cererea de birouri din partea companiilor medii, in crestere cu aproape 10% fata de anul trecut

Cererea de spatii de birouri din partea companiilor medii a crescut in primul semestru cu 9% fata de perioada similara a anului trecut, in conditiile in care numarul firmelor de acest tip in cautare de sedii s-a majorat cu 21% in acelasi inteval,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )