Libnet.ro
UNICEF

06:16

Chevron a obtinut acordul pentru amplasarea sondelor in Vaslui din partea APM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chevron a obtinut acordul pentru amplasarea sondelor in Vaslui din partea APM

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in trei zone detinute in concesiune in judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Chevron a obtinut acordul pentru amplasarea sondelor in Vaslui din partea Agentiei de Protectie a Mediului

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, relateaza Ziarul de Iasi.

Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de explorare in Vaslui.

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui, informeaza Mediafax. Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Vaslui a emis acordul de mediu pentru ca societatea Chevron Romania sa amplaseze sonde de foraj de explorare in cele .

Chevron poate amplasa sondele de explorare in Vaslui. A obtinut acordul de mediu pentru cele trei zone detinute in concesiune

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza.

Americanii de la Chevron isi pot amplasa sondele de explorare in judetul Vaslui

Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului APM) Vaslui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )