Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rusia si Statele Unite trebuie sa faca mai multe decat resetarea relatiilor

Antena3 Antena3,
Rusia si Statele Unite trebuie sa faca mai multe decat resetarea relatiilor

Ministrul rus de externe Sergei Lavrov a declarat ca Statele Unite si Rusia trebuie sa faca mai mult decat mentinerea relatiilor la statutul de resetare, facand referire la cuvintele folosite de Barack Obama. continuă pe Antena3

BCC: Guvernul britanic trebuie sa faca mai mult pentru economie

Premierul Marii Britanii, David Cameron, trebuie sa faca mai mult pentru redresarea economiei tarii, care stagneaza, potrivit Camerei de Comert Britanice BCC), care a publicat un un raport din care rezulta slabirea increderii intreprinzatorilor.

Tot mai multe banci de inchid in Statele Unite: Vezi cate au intrat in lichidare de la inceputul anului

Criza economica afecteaza si bancile din Statele Unite, unde in acest an s-au inchis 43 de astfel de unitati, transmite msn. com. Ultima banca inchisa este First United Bank din Illinois. Pentru a proteja.

Tot mai multe banci se inchid in Statele Unite: Vezi cate au intrat in lichidare de la inceputul anului

Criza economica afecteaza si bancile din Statele Unite, unde in acest an s-au inchis 43 de astfel de unitati, transmite msn. com. Ultima banca inchisa este First United Bank din Illinois. Pentru a proteja.

Paleologu, la RFI: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra; USL va ajunge sub 50%

Alianta Romania Dreapta nu trebuie sa se imbete cu apa rece, sa nu-si faca iluzii c-o sa ajunga la 30%, un scor de peste 20% este cat se poate de onorabil, spune, intr-un interviu la RFI, deputatul PDL Theodor Paleologu. Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra, contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%, crede secretarul executiv al partidului.

Statele Unite felicita Georgia pentru scrutinul legislativ istoric

Statele Unite au felicitat, marti, Georgia pentru scrutinul istoric soldat cu victoria opozitiei in fata partidului presedintelui Mihail Saakasvili, informeaza AFP.

Statele Unite felicita Georgia pentru scrutinul legislativ istoric.

Statele Unite au felicitat, marti, Georgia pentru scrutinul istoric soldat cu victoria opozitiei in fata partidului presedintelui Mihail Saakasvili, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Georgienii au dat un exemplu regiunii si intregii lumi organizand o campanie transparenta, exprimand liber drepturi democratice si insistand pe angajamentul unei tranzitii pasnice, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe, Jay Carney. Presedintele georgian Mihail Saakasvili a recunoscut, marti, .

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive costa 416.500 euro, de peste doua ori mai mult decat varianta pe benzina

Masina electrica de inalta performanta Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive are un pret cu TVA de 416. 500 euro cu TVA in Germania, a anuntat Daimler. Astfel, SLS electric costa de peste doua ori mai mult decat versiunea pe benzina, care are un pret de 186. 830 euro cu TVA. Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive are o autonomie de 250 km si atinge 100 km/h in 3,9 secunde, urmand sa fie livrat clientilor in vara lui 2013.

Mugur Isarescu: O uniune bancara, mai fezabila decat o uniune fiscala

O uniune bancara este mai putin controversata decat o uniune bancara, reprezentand o solutie mai fezabila decat aceasta, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

Google a devenit in premiera mai valoroasa decat Microsoft.

Cotatiile actiunilor la bursa americana au facut luni ca Google sa aiba pentru prima oara o capitalizare bursiera mai mare decat Microsoft, scrie AFP. Cele doua companii au o capitalizare de aproape 250 miliarde dolari, departe insa de cea mai valoroasa companie din tehnologie - Apple - cu peste 600 miliarde.

Paleologu: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra. ...

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, luni dimineata, in cadrul unui interviu la RFI Romania, ca prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta democrat-liberalilor, iar contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%. Indiferent daca acest scenariu se va dovedi sau nu real, Paleologu le recomanda colegilor din ARD sa nu se imbete cu apa rece. Important in faza aceasta este sa ne concentram pe alegeri, sa obtinem un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )