Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ruta feroviara inchisa in Dambovita, cu ocazia Zilei Nationale

Adevărul Adevărul,
Ruta feroviara inchisa in Dambovita, cu ocazia Zilei Nationale

Transferoviar Calatori, operator privat de transport feroviar, anunta ca mai multe trenuri au fost anulate din cauza numarului mic de calatori din aceasta perioada. Societatea a anuntat ca doua trenuri careu circulau in Dambovita au fost anulate. continuă pe Adevărul

Secretarul de stat american John Kerry transmite felicitari poporului roman, cu ocazia Zilei Nationale

Secretarul de Stat american John Kerry a transmis, luni, felicitari poporului roman, in numele presedintelui SUA Barack Obama, cu ocazia Zilei Nationale, pledand pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania. In numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, transmit felicitari tuturor romanilor cu ocazia celebrarii Zilei Unirii, a transmis John Kerry, potriviy unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Klaus Iohannis participa la parada militara organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, incepand cu ora 11. 00, in Piata Constitutiei, la la parada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, anunta Administratia Prezidentiala.

O harta imensa va fi construita in centrul Chisinaului cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Tinerii unionisti vor construi o harta imensa in centrul Chisinaului care va contine teritoriul Romaniei si cel al Republicii Moldova unit intr-un singur stat. Evenimentul este dedicat Zilei Nationale a tuturor romanilor si va avea loc marti, 1 decembrie, in Scuarul Catedralei Mitropolitane din Chisinau, la ora 15:00, transmite IPN.

Ce a transmis ministrul de Interne cu ocazia zilei de 1 decembrie

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a transmis, cu ocazia zilei de 1 decembrie, ca le multumeste tuturor politistilor, jandarmilor si pompierilor, personalului civil sau militar al Ministerului Afacerilor Interne pentru ce fac zi de zi pentru siguranta cetatenilor, potrivit unui comunicat al MAI.

Deschiderea festivitatilor dedicate Zilei Nationale la Alba Iulia. A fost arborat drapelul national pe catargul din Cetate

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni la Alba Iulia in prezenta a cateva sute de persoane care au asistat laarborarea Drapelului National pe catargul din Piata Tricolorului. La ceremonie au participat oficialitati, locuitori ai orasului dar si turisti veniti la Alba Iulia.

Sedinta solemna miercuri in Senat cu ocazia zilei de 1 decembrie, votul pentru Dan Sova va avea loc joi dimineata

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica, la Romania TV, ca Senatul va organiza, miercuri, o sedinta solemna cu ocazia zile de 1 decembrie, la care au fost invitati sa participe presedintele Klaus Iohannis, fosti presedinti ai Romaniei si membrii Guvernului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )