Libnet.ro
UNICEF

14:45

S-a confirmat: Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Adevărul Adevărul,
S-a confirmat: Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a fost gasit in apartmaentul sau din New York cu un ac de seringa in brat, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Medic legist: Actorul Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman a fost cauzata de o supradoza accidentala de droguri, potrivit medicului legist-sef al Biroului de Medicina Legala dinNew York. Cauza exacta a mortii este.

Un premiu pentru dramaturgie urmeaza sa fie acordat anual in memoria lui Philip Seymour Hoffman

Un premiu pentru dramaturgie urmeaza sa fie numit in cinstea regretatului actor Philip Seymour Hoffman, fiind finantat de The National Enquirer care a pierdut un proces de defaimare cu David Katz, unul dintre prietenii lui Hoffman. Acesta era acuzat de revista in cauza ca ar fi avut o relatie homosexuala cu actorul.

Phillip Seymour Hoffman a murit din cauza unui cocktail ucigas de droguri si pastile!

Se pare ca dependenta actorului Philip Seymour Hoffman de heroina era atat de serioasa, incat anchetatorii au descoperit in apartamentul sau nu mai putin de 70 de plicuri cu heroina si 20 de seringi care era deja folosite. La cateva saptamani dupa moartea sa accidentala, medicii legisti au stabilit ca actorul a murit din pricina unui cocktail ucigas.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )