Libnet.ro
UNICEF

16:00

Phillip Seymour Hoffman a murit din cauza unui cocktail ucigas de droguri si pastile!

ADPM ADPM,
Phillip Seymour Hoffman a murit din cauza unui cocktail ucigas de droguri si pastile!

Se pare ca dependenta actorului Philip Seymour Hoffman de heroina era atat de serioasa, incat anchetatorii au descoperit in apartamentul sau nu mai putin de 70 de plicuri cu heroina si 20 de seringi care era deja folosite. La cateva saptamani dupa moartea sa accidentala, medicii legisti au stabilit ca actorul a murit din pricina unui cocktail ucigas. continuă pe ADPM

S-a confirmat: Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a fost gasit in apartmaentul sau din New York cu un ac de seringa in brat, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri, relateaza Reuters.

Medic legist: Actorul Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman a fost cauzata de o supradoza accidentala de droguri, potrivit medicului legist-sef al Biroului de Medicina Legala dinNew York. Cauza exacta a mortii este.

Traficul blocat intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui accident rutier.

Circulatia pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov este restrictionata vineri, pe sensul spre munte, din cauza unui accident in urma caruia patru persoane au fost ranite, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, sensul de mers Bucuresti - Brasov al DN1 este blocat, vineri la pranz, intre loalitatile prahovene Banesti si Campina, in urma unui accident rutier. Pe acest tronson de drum doua autoturisme au intrat in coliziune, in urma impactului patru persoane fiind .

Institutii publice din Ploiesti si-au suspendat activitatea din cauza unui incendiu.

Mai multe institutii publice din Ploiesti, intre care Serviciul de Finante Locale si Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanelor, si-au suspendat activitatea, din cauza unui incendiu izbucnit in cladire, relateaza Mediafax. Astfel, potrivit unei informari date publicitatii de Primaria Ploiesti, casieriile Serviciului Public de Finante Locale Ploiesti sunt inchise, iar Serviciul Evidenta Informatizata a Persoanelor nu lucreaza cu publicul din cauza incendiului. Flacarile au cuprins casa .

Un premiu pentru dramaturgie urmeaza sa fie acordat anual in memoria lui Philip Seymour Hoffman

Un premiu pentru dramaturgie urmeaza sa fie numit in cinstea regretatului actor Philip Seymour Hoffman, fiind finantat de The National Enquirer care a pierdut un proces de defaimare cu David Katz, unul dintre prietenii lui Hoffman. Acesta era acuzat de revista in cauza ca ar fi avut o relatie homosexuala cu actorul.

Oficialii occidentali isi schimba programul din cauza situatiei critice din Ucraina.

Ministrul britanic de externe, William Hague, se va deplasa, duminica, la Kiev, pentru discutii cu noul guvern ucrainean, a anuntat sambata diplomatia de Londra, fara a oferi mai multe detalii, transmite AFP, citata de Agerpres. In acelasi timp, seful diplomatiei poloneze, Radoslaw Sikorski, aflat sambata la Teheran, a anuntat ca isi scurteaza vizita in Iran din cauza situatiei din Crimeea, care, a afirmat el, a devenit una critica. Tocmai am vorbit cu presedintele interimar Olexandr .

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

Ianukovici, la prima aparitie publica dupa fuga in Rusia: Puterea a fost confiscata de nationalisti si pro-fascisti, am fost determinat sa plec din cauza amenintarilor primite

Fostul presedinte ucrainean a declarat, vineri, in prima sa aparitie publica dupa indepartarea sa de la putere, ca a fost determinat sa plece din tara din cauza amenintarilor primite. Acum este momentul.

SUA: Pretul aurului este in crestere, din cauza instabilitatii din Ucraina

Pretul aurului este in urcare, joi, la bursa din New York, dupa ce cu o zi in urma a inchis la maximul ultimelor patru luni, din cauza instabilitatii din Ucraina. Riscurile geopolitice in crestere, precum tens.

Bursa: Pretul aurului, in crestere din cauza instabilitatii din Ucraina.

Aurul este tot mai scump, la bursa din New York inregistrandu-se o crestere a pretului unciei, dupa ce, cu o zi in urma a inchis la maximul ultimelor patru luni, investitorii anticipand ca cererea pentru active sigure va creste din cauza instabilitatii din Ucraina, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. Aurul se indreapta spre a doua luna de crestere a pretului, sustinut si de temerile ca redresarea economiei americane ar putea avea probleme. In Ucraina, un grup inarmat a ocupat Parlamentul .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )