Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce s-a descoperit SUB unul din cele mai misterioase ORASE din Romania: Practic, este un alt ORAS

Antena3 Antena3,
Ce s-a descoperit SUB unul din cele mai misterioase ORASE din Romania: Practic, este un alt ORAS

Lucrarile executate dupa cutremurul din 1977 pentru constructia noilor blocuri de locuinte au scos la iveala un altfel de Focsani. Unul subteran, cu catacombe lungi de sute de metri, folosite pentru a feri de. continuă pe Antena3

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Seful Consiliului de Securitate al Ucrainei: Trebuie sa formam una din cele mai PUTERNICE ARMATE europene

Oleksandr Turcinov, care si-a asumat functia de sef al Consiliului National de Securitate si Consiliului de Aparare al Ucrainei, a explicat ca Ucraina trebuie sa creeze una dintre cele mai puternice armate din.

Brad Pitt implineste maine 51 de ani! Cele mai sexy look-uri ale sale de-a lungul timpului

Maine, starul atator filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care il regaseste pe Brad Pitt ca om insurat a doua oara cu mama copiilor sai, frumoasa Angelina Jolie, dar si ca actor activ in numeroase productii promitatoare. Cariera in film si-a inceput-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tanarul blond cu ochi albastri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

Una din cele mai frumoase tinere din Romania, gasita moarta. Politistii spun ca decesul ei este SUSPECT

Fotomodelul Anca Roventa a ajuns pentru ultima data acasa. Sicriul cu trupul ei a fost depus la o biserica din Targu Jiu sub privirile indurerate ale rudelor si apropiatilor. Tanara s-a stins misterios,.

Una din cele mai MARI MINUNI ale Bibliei ar fi de fapt o MINCIUNA. Unde s-a intamplat de fapt despartirea Marii Rosii

O noua teorie stiintifica pune pe ganduri milioane de credinciosi, pentru care despartirea Marii Rosii, pe vremea israelitilor, a fost una din minunile lui Dumnezeu. Carl Drews, care se declara un crestin.

VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotica Fifty Shades of Grey domina clasamentul

Unul dintre cele mai asteptate filme, drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey ocupa primul loc in topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizari, scrie The Hollywood Reporter.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

Top 12 cele mai potrivite destinatii pentru vacanta de Craciun!

De la arhicunoscuta Finlanda sau aglomeratul New York si pana la Nuremberg Germania) ori Barcelona Spania), iata care sunt cele mai potrivite destinatii din lume pentru vacanta de Craciun! .

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilor. Care sunt cele mai raspandite mituri cu privire la medicatia copiilor si care sunt informatiile corecte pe care t

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )