Libnet.ro
UNICEF

06:45

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Hotnews Hotnews,
 Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman. continuă pe Hotnews

Mircea Lucescu contra lui Pep Guardiola: Ce pot sa mai zic?

Mircea Lucescu Sahtior Donetk) va juca in optimile de finala ale Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, unul dintre cei mai grei adversari posibili. Il Luce a comentat teribilul ghinion, dar si sansa de a-l infrunta pe mult mai celebrul Pep Guardiola.

Dan Lufkin, unul dintre oamenii-legenda de pe Wall-Street: Mi-as pune viata in mainile lui Mugur Isarescu

Romania duce lipsa de lideri politici puternici, precum un Kennedy, singura exceptie fiind guvernatorul BNR Mugur Isarescu, considera Dan Lufkin, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din lume si o legenda pe Wall Street.

Pep Guadiola, cuvinte de necrezut la adresa lui Mircea Lucescu

Josep Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen - adversara lui Mircea Lucescu din Liga Campionilor, i-a facut un mare compliment antrenorului roman.

Mircea Lucescu se considera coautor al titlului din 1986 obtinut de Steaua Bucuresti in Cupa Camponilor Europeni

Mircea Lucescu a declarat marti ca, fara el, Steaua Bucuresti nu ar fi castigat titlul de campioana a Europei in anul 1986.

Mircea Lucescu: Daca nu eram eu, 100% Steaua nu castiga Cupa Campionilor in 1986

Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Sahtior Donetk, sustine ca el i-a ajutat pe stelisti sa castige Cupa Compionilor in mai 1986 deoarece a creat o competitie acerba Stelei inainte de revolutie, relateaza.

Mircea Lucescu: Daca nu eram eu, 100% Steaua nu castiga Cupa Campionilor

Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni in anul 1986, aceasta fiind cea mai importanta performanta a fotbalului romanesc de cluburi. Mircea Lucescu a comentat aceasta performanta: Daca nu eram eu, 100% Steaua nu castiga Cupa Campionilor. Nu mai avea concurenta, a precizat antrenorul celor de la Sahtior.

Mircea Lucescu, dupa tragerea la sorti din Champions League: Nu ma sperie Bayern Munchen

Sahtior se va duela in optimile Champions League cu Bayern Munchen, una din marile favorite la castigarea trofeului. Nu ma sperie Bayern, am incredere in echipa mea. As fi preferat totusi sa fie Borussia, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, socat de decesul lui Manea: Stiam ca mai exista o speranta

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, regreta decesul fostului jucator si oficial rapidist Nicolae Manea, subliniind ca spera intr-o imbunatatire a starii de sanatate a acestuia.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

Basescu l-a decorat pe unul dintre militarii care si-au batut joc de martirii Revolutiei. Soldatul care a aruncat cenusa martirilor, facut general

Traian Basescu l-a decorat pe unul dintre militarii care si-au batut joc de martirii de la Revolutia din 1989. Colonelul Nutu Dorel-Marian de la SPP, devenit acum general de brigada din ordinul lui Traian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2877 seconds )