Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a inregistrat un nou deces din cauza rujeolei. O fetita de un an si trei luni din judetul Timis a murit in urma complicatiilor provocate de infectia contagioasa

România Liberă România Liberă,
S-a inregistrat un nou deces din cauza rujeolei. O fetita de un an si trei luni din judetul Timis a murit in urma complicatiilor provocate de infectia contagioasa

Ministerul Sanatatii a confirmat un nou deces provocat de rujeola, o fetita in varsta de un an si trei luni din judetul Timis, care nu fusese imunizata, ceea ce face ca numarul deceselor sa ajunga la noua. continuă pe România Liberă

O fetita NEVACCINATA impotriva RUJEOLEI A MURIT, fiind al 9-lea caz la nivelul tarii

Institutul Cantacuzino a confirmat al noualea deces din cauza rujeolei. Este vorba de o fetita de un an si trei luni din Timis, care nu fusese vaccintata impotriva.

Postul B1 TV nu a putut fi receptionat aproximativ trei ore in reteaua UPC, din cauza unei defectiuni a companiei de cablu

Postul B1 TV nu a putut fi receptionat in reteaua UPC timp de mai bine de doua ore, din cauza unor defectiuni tehnice ale companiei de cablu. B1 TV le-a multumit telespectatorilor care au sesizat defectiunea si si-a cerut scuze pentru neplacerile create.

Drumul muzeu. Un segment de AUTOSTRADA nu poate fi dat circulatiei din cauza unei CHICHITE AVOCATESTI

Drum tinut drept muzeu. O bucata de autostrada este pastrata neatinsa de rotile masinilor. Este vorba de un segment al autostrazii A1, Lugoj-Deva, care nu poate fi deschis din cauza unei chichite.

Circulatia pe DN 1, dinspre Brasov spre Valea Prahovei, este deviata din cauza aglomeratiei

Traficul rutier pe DN1, dinspre Brasov spre Valea Prahovei, a fost deviat luni la amiaza pe DN1A, Brasov - Sacele Cheia Ploiesti, din cauza aglomeratiei de pe DN1, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

China: BMW va chema in service aproape 200.000 de autoturisme din cauza unor probleme la airbag-uri

BMW va rechema in service aproape 200. 000 de autovehicule vandute in China - cea mai mare piata auto din lume - din cauza unor probleme la airbag-urile produse de Takata Corp, a anuntat presa chineza, citand Administratia Generala pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei din China AQSIQ), transmit AFP si DPA.

O puternica furtuna de zapada a lovit mai multe state din SUA. Traficul se desfasoara anevoios dupa ce mai multe portiuni din autostrazi au fost blocate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

In statele Dakota de Nord, Dakota de Sud, Nebraska si la vest de Iowa, traficul se desfasoara anevoios din cauza unei furtuni de zapada care a lovit aceasta parte a teritoriului Statelor Unite ale Americii.

Marginalizat in Romania DIN CAUZA VARSTEI, un chirurg a ajuns COORDONATORUL unui program national in Ungaria

Medicul clujean Dan Nicolau, perfectionat in operatii cu laser, pentru indepartarea metastazelor pulmonare, a ajuns sa lucreze intr-o clinica din Ungaria pentru ca, dupa ce a implinit 65 de.

Poate veniti si voi la dirijat sa vedeti cum e sa fiti injurati din cauza masurilor pe care le dispuneti, merituosilor!. Marian Godina, ATAC la SEFII sai. Ce l-a REVOLTAT pe politist

Poiana Brasov este una dintre cele mai apreciate statiuni turistice din tara, astfel ca numarul vizitatorilor creste in fiecare an. Singura problema in acest sens sunt autovehiculele multe la.

Avionul rus s-a prabusit, duminica, in Marea Neagra din cauza blocarii flapsurilor

O defectare a flapsurilor este ipoteza principala in cazul prabusirii avionului militar rus in Marea Neagra, afirma, dupa gasirea celor trei cutii negre, surse din cadrul investigatiei citate de presa rusa, citata de Mediafax.

Ingrijorator: Poliomielita risca sa reapara din cauza copiilor nevaccinati

Desi autoritatile romane nu au impus restrictii privind accesul in colectivitate al copiilor nevaccinati, tot mai multe voci din lumea medicala atrag atentia ca optiunea parintilor de a nu face acest lucru de teama unor reactii adverse risca sa-i expuna pe cei mici la boli cu risc mare de reaparitie dupa decenii, cum este si cazul poliomielitei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )