Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-a lansat oficial cel mai ieftin telefon cu Windows 10 si 4G LTE

Playtech Playtech,
S-a lansat oficial cel mai ieftin telefon cu Windows 10 si 4G LTE

Pe parcursul acestui an, cei de la Microsoft au facut mai multe anunturi legate de smartphone-uri cu Windows 10, dar abia acum este lansat oficial cel mai ieftin telefon. Pe langa terminale de varf, precum Lumia 950 si Lumia 950 XL, cei de la Microsoft sunt constienti de castigurile care se ascund in spatele smartphone-urilor [] . continuă pe Playtech

FOTOGALERIE USS Zumwalt, cel mai mare distrugator construit vreodata de SUA, intra in teste in Oceanul Atlantic

Cel mai mare distrugator construit vreodata de Marina SUA, cu o lungime de aproape 190 de metri, o greutate de 15. 000 de tone si un cost estimat la 4,4 miliarde de dolari, a inceput luni deplasarea pe raul Kennebec din Maine catre Oceanul Atlantic, unde va incepe etapa de teste inainte de a alatura flotei americane in decursul anului 2016, scrie The Telegraph.

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

Cel mai mare spital de pediatrie din Moldova nu are o piscina pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati locomotorii. Parintii sunt obligati sa plateasca pentru tratament

Centru medical, Iasul nu are la Spitalul de Pediatrie un bazin pentru sedintele de recuperare in apa esentiale pentru copiii cu dizabilitati neuromotorii. Desi este cea mai mare unitate de proofil din Moldova, de mai bine de un deceniu piscina de la sectia de balneologie a spitalului este nefunctionala. Astfel, parintii se vad nevoiti sa-si duca copiii la un spital pentru adulti.

Mai poate fi evitat cel mai mare faliment din istoria Spaniei?

Companiile din sectorul energiilor neconventionale din Spania pareau sa reprezinte o forta de neoprit pana in urma cu cativa ani. Sistemul de subventionare a energiei solare si eoliene a contribuit, insa, la acumularea unor datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro, care au devenit de nesuportat pentru bugetul statului, mai ales in conditiile in care Spania s-a aflat in prima linie a crizei datoriilor suverane din Europa.

Unde se afla cel mai inalt brad de Craciun din Romania

Luminitele celui mai inalt brad de Craciun din Romania, care masoara 41 de metri, au fost aprinse, duminica, in Piata Revolutiei din Cisnadie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )