Libnet.ro
UNICEF

10:15

Unde se afla cel mai inalt brad de Craciun din Romania

România Liberă România Liberă,
Unde se afla cel mai inalt brad de Craciun din Romania

Luminitele celui mai inalt brad de Craciun din Romania, care masoara 41 de metri, au fost aprinse, duminica, in Piata Revolutiei din Cisnadie. continuă pe România Liberă

Ibrahimovici a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului PSG in prima liga franceza de fotbal

Internationalul suedez Zlatan Ibrahimovici a devenit, vineri, la meciul din deplasare cu OGC Nice, scor 3-0, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain in campionatul Frantei, el avand pana in prezent 87 de reusite, informeaza uefa. com, scrie Mediafax.

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui PSG in campionatul Frantei

Atacantul Zlatan Ibrahimovic a devenit, vineri seara, cel mai bun marcat al echipei PSG in prima liga franceza.

Suntem cel mai mare partid in Romania, cu peste 40%

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi, la Craiova, ca in acest moment PNL este cel mai mare partid din tara noastra, cu 40% in optiunile de vot ale electoratului, motiv pentru care are responsabilitatea de a se prezenta in fiecare localitate cu strategii de crestere a comunitatii, transmit surse din presa.

Somajul din Franta, la cel mai ridicat nivel din ultimii 18 ani

Rata somajului din Franta a crescut in trimestrul al treilea din 2015, atingand cel mai ridicat nivel din 1997 pana in prezent, conform Institutului National de Statistica INSEE) de la Paris.

GEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante

GEZE Romania aduce pe piata locala cel mai puternic sistem de actionare pentru usi batante, GEZE Powerturn. Prezentat ca un exemplu de design universal, produs 523;n Germania, sistemul reprezinta o solutie multifunctionala, sigura si fiabila, fiind potrivit inclusiv pentru usile mari si grele. Functia sa unica, Smart swing, faciliteaza utilizarea manuala a usilor, fara efort, indiferent de marimea sau greutatea acestora. Designul discret si inaltimea redusa, de doar 7 cm, ofera sistemului Powerturn libertate fara limite in ceea ce priveste solutiile personalizate pentru cladiri, fara sa neglijeze cerintele stricte de siguranta si confort.

Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit

Daca tot va folositi smartphone-urile si tabletele pentru gaming, ar fi pacat sa nu experimentati, macar pentru cateva minute, Monument Valley. De-a lungul anilor au aparut multe jocuri remarcabile pe iOS si Android. Multe dintre ele au fost sau sunt gratuite, dar de cele mai multe ori, implica o investitie de cativa dolari. in definitiv, [] Monument Valley, cel mai popular joc de iOS, este gratuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din zona euro a scazut la 10,7% in octombrie anul curent, de la 10,8% in septembrie, atingand cel mai redus nivel din ianuarie 2012 pana in prezent, anunta Oficiul European de Statistica Eurostat).

GiftBooks.ro Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Care sunt cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru copii?

Cel mai pretios cadou pentru copiii de toate varstele este cunoasterea si de aceea am selectat, in cele ce urmeaza, 10 titluri din lecturile adresate copiilor de la 8 ani in sus, potrivite pentru a le mentine pofta de lectura pe perioada vacantei de iarna.

Utile: In cate minute se digera fiecare aliment; Cel mai sanatos suc de slabit, cu efect de accelerare a metabolismului; Cele mai bune metode naturiste sa elimini toxinele din ficat si plamani

Ce spune despre tine partea patului pe care dormi E oficial! Se pare ca partenerul de cuplu care doarme pe partea dreapta a patului are mai multe sanse sa se trezeasca. Conflictul interior si cel exterior in relatiile cu ceilalti Perceptii - Felul in care ii percepem pe cei din jur este o reflexie a modului in care ne privim pe noi insine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )