Libnet.ro
UNICEF

05:30

S-a spanzurat in a doua zi de Paste, din cauza singuratatii

Adevărul Adevărul,
S-a spanzurat in a doua zi de Paste, din cauza singuratatii

Un batran nu a mai suportat singuratate si a ales sa-sti puna streangul de gat in a doua zi de Paste. Barbatul nu a lasat niciun bilet prin care sa-si justifice teribilul gest insa se plangea mereu la vecini ca nu mai suporta singuratatea. continuă pe Adevărul

Sute de persoane evacuate in prima zi de Paste, din cauza inundatiilor, in sudul tarii (VIDEO)

Zeci de persoane din mai multe localitati ale judetului Teleorman au fost evacuate sau sunt izolate in urma inundatiilor. Ploile torentiale si apele revarsate ale unor rauri au afectate peste 1. 600 de.

Meciul Simonei Halep, intrerupt din cauza ploii: Tenismena va juca duminica doua partide

Meciul dintre jucatoarele Simona Halep, locul 5 WTA, si Bojana Jovanovski, numarul 39 WTA, intrerupt, sambata, in primul set, din cauza ploii, se va relua duminica. Astfel, romanca va avea in aceeasi zi .

Cauza REVOLTATOARE a inundatiilor. Apa se revarsa din cauza GUNOAIELOR adunate in diguri

Doua zone din Ramnicu Valcea au fost inundate in prima zi de Pasti dupa ce canalizarea orasului a refulat din cauza gunoiului aruncat de oameni direct in diguri, intr-o zona fiind gasita, pe langa o.

Lumina Sfanta de la Ierusalim ajunge cu intarziere in Romania din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge in Romania cu o intarziere de aproximativ o ora. Patriarhia a anuntat ca Lumina va ajunge in tara noastra in jurul orei 20:00, din cauza vremii.

FOTO Case in pericol de a se prabusi la Chiojdeni in ajun de Paste, din cauza alunecarilor de teren

Sase familii au fost evacuate in ajun de Pasti si vor locui pana li se vor gasi adaposturi sigure la scoala din comuna.

Caru' cu Vedete: Fiica unei celebre prezentatoare TV, in pragul sinuciderii din cauza iubitului sau; Catalin Botezatu marturiseste: Am fost cel mai tare-n ou; Scarlett Johansson, goala pusca in cel mai nou film! Cat de provocatoare a fost actrita

A rupt gura targului! Victor Slav are pasca personalizata. Vedetele nu se dau in laturi de la a surpinde nici de Sarbatori. Unul dintre cei care si-a lasat fanii. I-a innebunit pe arabi cu formele ei! O bruneta focoasa a facut ravagii pe plajele din Dubai. Madalina Pamfile i-a innbunit pe arabi cu formele sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )