Libnet.ro
UNICEF

10:00

S-au facut 15 ani de la Of, viata mea! Romania a ramas in bezna si salvarea nu a mai venit (VIDEO)

B1 B1,
S-au facut 15 ani de la Of, viata mea! Romania a ramas in bezna si salvarea nu a mai venit (VIDEO)

2001 nu a fost un an de care romanii sa-si aduca aminte tocmai cu placere. Romania se imbolnavea atunci de un cancer muzical. Costi Ionita si Adi Minune lansau piesa Of, viata. continuă pe B1

Povestea suceveanului ajuns pictorul oficial al Armatei Franceze. A luptat 15 ani in Legiunea Straina inainte de a renunta la arme in favoarea pensulelor

Aventura Paul Anastasiu 45 de ani) a luptat 15 ani in Legiunea Straina, dupa care a revenit la prima dragoste a tineretii, pictura. in prezent are gradul de comandor si este unul dintre pictorii oficiali ai Armatei Franceze.

FOTO+VIDEO. Semn divin la Ground Zero, locul atentatelor care au schimbat cursul istoriei omenirii acum 15 ani

Ca si alti nenumarati alti privitori, fotograful Rich McCormack a reusit sa imortalizeze un semn divin in timpul momentului special dedicat comemorarii victimelor atentatelor din Statele Unite din 11 septembrie 2001, intr-un eveniment special lansat in urma cu 5 ani.

15 ani de inchisoare pentru salajeanul care a ucis un roman in Irlanda. I-a infipt un cutit in picior si l-a lasat sa sangereze pana la moarte

Stoica Rostas avea 27 de ani cand, cu o cruzime iesita din comun, si-a torturat victima, dupa care l-a injunghiat in picior si l-a lasat sa moara intr-o balta de sange. Ca sa-l transporte la spital, i-a cerut 10. 000 de euro.

Fotografiile cu fiica sa de 15 ani care l-au scandalizat pe Cristian Boureanu - FOTO

Cristi Boureanu are probleme si nu-si mai poate tine fiica in frau, pe Ioana, o adolescenta rebela, in varsta de 15 ani. Cei doi au ajuns, luni seara, la Politie, dupa un scandal.

Imaginea de la atentatele din 11 septembrie pe care nimeni nu a vazut-o timp de 15 ani. FOTO in articol

Fotograful Robert Clark a surprins imaginile dezastrului din 11 septembrie. Fotografiile sale au fost printre cele mai publicate, scrie nationalgeographic. com. Clark a facut poze de pe acoperisul unui bloc din.

Infectia cu virusul West-Nile a fost confirmata la un elev de 15 ani din Mangalia (VIDEO)

Alerta in sud-estul tarii! Infectia cu virusul West-Nile a fost confirmata la Mangalia, informeaza B1 TV. Laurentiu Colintineanu, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, a declarat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )