Libnet.ro
UNICEF

06:00

Salariile muncitorilor din CEO care vor trece la Serviciul de paza nu vor fi diminuate

Adevărul Adevărul,
Salariile muncitorilor din CEO care vor trece la Serviciul de paza nu vor fi diminuate

Sindicatele au purtat, ieri, primele negocieri cu reprezentantii Complexului Energetic Oltenia CEO), iar in urma discutiilor s-a stabilit ca angajatii vor fi tansferati numai cu acordul lor la noul serviciu de paza care va fi infiintat de la 1 iulie, iar salariile acestora nu vor scadea. De asemenea, calendarul prezentat pentru incheierea Actului Aditional la contractul colectiv de munca prevede inceperea negocierilor dupa data de 16 iunie. continuă pe Adevărul

INOVATII. Gigantii din IT care vor sa intre in masina ta

Gigantii din IT se muta in autoturisme, pare un fel de camp de lupta pentru companii intrucat masina are un potential foarte ridicat, putand oferi servicii de divertisment si informatie prin conexiunea la internet a pasagerilor.

Mourinho le da o mana de ajutor pariorilor: portughezul a anuntat ce echipe vor trece de grupe la CM 2014. Ce crede despre Grecia, calaul tricolorilor

The Special One e un tip sobru si acid in timpul sezonului, insa, in vacanta, nu se fereste din a se baga in jocuri indraznete.

Creste speranta pe piata muncii: 8 din 10 antreprenori vor sa faca angajari in acest an

Opt din 10 antreprenori de top de la nivel global, adica 76% dintre ei, au de gand creasca volumul fortei de munca al companiilor lor in acest an cu 19%. Vestea buna pe piata muncii vine odata cu cresterea cererii globale de bunuri si servicii si de.

SUA si-au inchis baza aeriana din Kirgizstan care deservea operatiunile in Afganistan

Statele Unite si-au inchis marti baza aeriana din Kirgizstan. Aceasta servea, de 12 ani, ca baza principala de tranzit pentru militarii americani angajati pe teren in Afganistan, relateaza AFP. Oficiali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )