Libnet.ro
carturesti.ro

05:00

SALARIUL MINIM LA NIVELUL UE: Parlamentul European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 SALARIUL MINIM LA NIVELUL UE: Parlamentul European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul

Deputatii europeni au dat unda verde astazi pentru inceperea negocierilor cu Consiliul UE privind o directiva care va garanta tuturor lucratorilor din Uniune un salariu minim corect si adecvat. Negocierile pot incepe de indata ce Consiliul isi aproba propria pozitie, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Salariul minim in UE merge mai departe

Procedura pentru adoptarea salariului minim european merge mai departe: plenul Parlamentului European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul Uniunii Europene pentru viitoarea directiva UE care va reglementa cadrul european pentru a garanta un salariu minim corect si adecvat tuturor lucratorilor din UE.

Eugen Tomac: Votul dat joi in Parlamentul European transmite un mesaj ferm, acela ca toti cetatenii UE care muncesc trebuie sa aiba un venit care sa le permita o viata decenta

Parlamentul European a acordat, joi, la Strasbourg, votul sau de incredere pe Raportul Comisiei pentru ocuparea fortei de munca si afaceri sociale referitor la salariile minime adecvate in UE, a anuntat eurodeputatul PMP Eugen Tomac.

Parlamentul European cere stimularea migratiei legale ca solutie pentru criza de lucratori creata de imbatranirea populatiei in UE

Parlamentul European a cerut, joi, Comisiei Europene sa elaboreze un pachet de propuneri menite sa promoveze venirea legala a migrantilor extracomunitari care doresc sa lucreze in UE, ca masura de atenuare a efectelor negative ale imbatranirii populatiei europene si crizei fortei de munca.

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole a UE

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole comune a UE, considerata mai ecologica, mai echitabila, mai flexibila si mai transparenta, dar criticata de ecologisti si de o parte a stangii, care spun ca nu e la inaltimea ambitiilor UE privind mediul, potrivit Agerpres.

Programul de guvernare: Salariul minim brut va fi 2550 lei

Programul de guvernare depus marti in Parlament de prim-ministrul desemnat Nicolae Ciuca prevede o crestere pentru salariul minim brut la valoarea de 2. 550 de lei din 1 ianuarie 2022. Documentul mentioneaza si limitarea duratei de aplicare a salariului minim pentru o persoana la maximum 24 de luni, timp in care angajatorul va beneficia de sprijin .

Nicolae Ciuca: Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%. Salariul minim brut va creste de la 2.550 de lei Ce a mai spus premierul desemnat despre pachetul de masuri sociale (VIDEO, GALERIE FOTO)

Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%, iar salariul minim brut va creste la 2. 550 de lei, a anuntat Nicolae Ciuca, candidatul la functia de prim-ministru, marti seara, dupa ce a depus programul de guvernare .

Un angajat nu va putea primi salariul minim pe economie mai mult de 2 ani. Ce obligatii are angajatorul

Un angajat nu va putea primi salariul minim pe economie mai mult de 2 ani, timp in care angajatorul are o serie de obligatii de indeplinit.

KELEMEN HUNOR: Vor fi bani la buget pentru pensii, alocatii, pentru a creste salariul minim

Vicepremierul interimar, Kelemen Hunor, presedinte al UDMR, a dat ieri asigurari ca vor exista bani la buget pentru pensii, alocatii si pentru a creste salariul minim si totodata ca in 2022 nu vor exista taxe in plus, potrivit Agerpres.

Parlamentul European se opune competitiilor sportive disidente, precum Super Liga

Parlamentul European si-a afirmat marti opozitia fata de competitiile sportive disidente, cum ar fi proiectul Super Ligii la fotbal, solicitand pe de alta parte mai mult solidaritate si incluziune in sport, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Ambasada Sustenabilitatii lanseaza un apel de semnare a unei scrisori deschise catre Parlamentul European

Ambasada Sustenabilitatii in Romania ASR) invita companiile responsabile din tara sa devina semnatare ale unei scrisori deschise catre Parlamentul European, in sprijinul adoptarii unui text mai ambitios in directiva europeana privind raportarea nefinanciara https:ec. europa. euinfopublications210421-sustainable-finance-communication_en%20-%20csrdCorporate Sustainability Reporting Directive CSRD), conform unui comunicat remis redactiei.

watchshop.ro

actualitate, 05:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1424 seconds )