Libnet.ro
UNICEF

10:15

Salon Auto Moto in Piata Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Salon Auto Moto in Piata Constitutiei

Expozitia auto-moto din Piata Constitutiei si-a deschis azi portile. Peste 25 de marci auto, mai bine de 100 de autoturisme, autoutilitare, motociclete, motoscutere si ATV-uri, importatori si comercianti de piese de schimb si accesorii, companii care ofera solutii de finantare si asigurare, isi asteapta vizitatorii, incepand cu 2 aprilie, in Piata Constitutiei din Bucuresti la SALONUL AUTO MOTO 2014. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE A inceput Salonul Auto Moto in Piata Constitutiei. Intrarea costa 15-20 Lei

A treia editie a Salonului Auto Moto SAM), tinuta in Piata Constitutiei, si-a deschis oficial portile miercuri, 2 aprilie, si tine pana pe 6 aprilie. Intrarea costa 15 Lei in timpul saptamanii si 20 Lei in weekend. De notat ca sambata si duminica traficul rutier va fi restrictionat in zona Bd. Libertatii) deoarece vor avea loc demonstratii de drift si indemanare cu masini si motociclete.

Salonul Auto Moto in primele minute de la deschidere

Salonul Auto Moto SAM) din Piata Constitutiei expune in perioada 2-6 aprilie peste 25 de marci auto, pe o suprafata de circa 9. 000 metri patrati in spatii interioare si peste 30. 000 metri patrati in spatii exterioare. Pretul de intrare este de 15 lei.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )