Libnet.ro
UNICEF

08:30

Salvamar batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze. Ce spun politistii

Playtech Playtech,
Salvamar batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze. Ce spun politistii

Un salvamar a fost batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze pe plaja din Constinesti. Salvamarul a depus plangere. Ce spun politistii? Salvamar batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze Luni, Inspectoratul Politiei Judetene IPJ) a transmis ca un salvamar din Costinesti a depus plangere . continuă pe Playtech

Incident socant pe litoral: Un salvamar a fost batut de iubitul fetei pe care a incercat sa o salveze

Un salvamar aflat in misiune a fost agrest de un student strain. Totul s-a intamplat duminica, la Costinesti, in contextul in care salvamarul a incercat sa o salveze pe iubitta tanarului, aflata la o.

Salvamar batut de un marocan pe plaja din Costinesti. Motivul supararii turistului

Un salvamar a depus o plangere penala la sediul Politiei statiunii Costinesti reclamand ca a fost agresat de un cetatean marocan suparat ca salvatorul i-a cerut prietenei acestuia sa iasa din mare din cauza curentilor puternici.

Caz revoltator in Iasi. Un escroc i-a vand bilete false la Untold unei tinere. Femeia a fost amenintata cu moartea de individ

Un barbat din Iasi a inselat o tanara vanzandu-i bilete false la festivalul Untold, iar apoi l-a amenintat cu moartea pe un prieten al victimei, care il sunase sa-i ceara socoteala. Escrocul a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )