Libnet.ro
UNICEF

22:30

Salvamar batut de un marocan pe plaja din Costinesti. Motivul supararii turistului

Adevărul Adevărul,
Salvamar batut de un marocan pe plaja din Costinesti. Motivul supararii turistului

Un salvamar a depus o plangere penala la sediul Politiei statiunii Costinesti reclamand ca a fost agresat de un cetatean marocan suparat ca salvatorul i-a cerut prietenei acestuia sa iasa din mare din cauza curentilor puternici. continuă pe Adevărul

Salvamar agresat de un turist strain pe plaja din Costinesti

Un salvamar din Costinesti a depus plangere la politie fata de un turist care l-ar fi agresat duminica, in timp ce-si exercita atributiile de serviciu cerandu-i unei tinere sa paraseasca o zona periculoasa din mare, in care se imbaia, informeaza un comunicat de presa transmis luni de Inspectoratul de Politie Judetean Constanta si citat de Agerpres.

Salvamar batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze. Ce spun politistii

Un salvamar a fost batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze pe plaja din Constinesti. Salvamarul a depus plangere. Ce spun politistii? Salvamar batut de prietenul unei tinere pe care a incercat sa o salveze Luni, Inspectoratul Politiei Judetene IPJ) a transmis ca un salvamar din Costinesti a depus plangere .

VIDEO O masina care a ajuns in mare, filmata pe o plaja din zona Mamaia Nord Politia a deschis o ancheta

O masina de teren a fost filmata pe o plaja din zona Mamaia Nord, in timp ce incearca sa scoata un alt autoturism din mare, scrie Mediafax. Eforturile au fost zadarnice, iar Politia a deschis o ancheta, soferul urmand sa fie amendat.

Un TURIST belgian, BATUT CRUNT de mai multi CIOBANI din Colibita. Motivul e de-a dreptul uluitor (VIDEO)

Un turist belgian a fost batut crunt de mai multi ciobani, in zona Colibita. Altercatia a pornit dupa ce o caruta a fost rasturnata de caii care s-au speriat de motoarele barbatului si ale prietenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )